Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Spálňa zostava Cassanova

Záručná doba:2 roky
Dostupnost:už nie je v ponuke

Nábytkové zostavy Cassanova Vám umožní dopriať si spánok v príjemnom prostredí tvarov a farieb. Máte možnosť kúpiť si ucelenú spálňu vo zladenom dizajne, alebo len jednotlivé prvky.

Nábytok je navrhnutý v niekoľkých príjemných odtieňoch: elegantná svetlá farba buka,, originálne kresba jaseňa coimbra, odvážnejší vzory duba bardolino.

Spálňa Cassanova vyniká nielen svojím dizajnom, ale aj použitým materiálom. Kvalitné fóliovaná drevotrieska a laminovaná drevotrieska je použitá u väčšiny prvkov.

Poskladajte si spálňu podľa svojich predstáv! Z jednotlivých prvkov Cassanova máte možnosť vybrať si napr. Len samostatnú posteľ , alebo naopak takú, ktorá je už vybavená roštom aj úložným priestorom . Dobrá posteľ však nie je všetko, nezabudnite preto vybrať aj vhodnú matrac , ktorá Vám zabezpečí plnohodnotný spánok a osviežujúci odpočinok po celú noc.

Pre Váš dokonalý komfort je k lôžku nevyhnutný tiež nočný stolík , ktorý môžete zladiť v rovnakom dizajne s posteľou. A aby bola spálňa kompletná, myslíme aj na uloženie Vašich vecí. K tomu, aby boli chytro a prakticky uskladnené, Vám pomôžu komody a šatníky v rôznych veľkostiach a prevedeniach, ktoré program Cassanova ponúka.



Pri ceně objednávky nad 169Eur preprava po celej SR ZADARMO.

Späť na Spálne zostavy