Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Kancelársky stôl Gate sestavy stolů

Rozkládací:NE
Záručná doba:2 roky
Dodáváme do:1-3 týdnů
Zobraziť prvky systému

Zostavte si svoju vlastnú kombináciu kancelárskych stolov. Ponúkame mnoho prvkov, ktoré môžete podľa potreby skladať dohromady.

Pracovné dosky stolov sú tvarované tak, aby ste mohli maximálne využiť plochu dosky a nájsť optimálnu pozíciu pre monitor svojho počítača. Pre zabezpečenie čo najvyššieho komfortu sú v ponuke aj rohové pracovné stoly s ergonomicky tvarovanými doskami.

Pracovná doska stola má hrúbku 25 mm a je vybavená 2 mm ABS hranou, ktorá pomáha chrániť stoly pred poškodením. O káble od PC, či stolovej lampy sa postará praktická priechodka, ktorá káble jednoducho zvedie pod dosku, kde si s nimi poradia šikovne skonštruované držiaky. Budete tak mať istotu, že sa káble Nezamotávajte a nebudú vám prekážať pri práci.

Nohy sú osadené výškovo nastaviteľnou rektifikáciou, čo vám v prípade nerovnosti podlahy umožňuje dorovnať si stôl až o 1,5 cm. Vaša pracovná plocha tak bude vždy dokonale rovná.

Vybrať si môžete zo širokej ponuky farebných prevedení: jelša, višňa, čerešňa, buk, sivá, agát, calvados, orech.

Konštrukcia stolov spĺňa vysoké nároky na kvalitu a ergonómiu (ČSN EN 527? 1) a zodpovedajú tak normám ČSN EN 527? 2, STN EN 527? 3, ČSN 910001 a ČSN 910100.



Pri ceně objednávky nad 169Eur preprava po celej SR ZADARMO.

Späť na Kancelárske stoly