Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Sendvičový matrac Lima

Výrobca Dřevočal
Tuhost:Tvrdá a Extra tvrdá
Pre zaťaženie:140 Kg
Snímateľný poťah:ANO
Zimní strana:NE
Letní strana:NE
Prateľný poťah:ANO
Výška matrace:22 cm
Zóny:7 zón
Záručná doba:2 roky
Tovar je: skladom

Partnerský sendvičový matrac Lima , dvojaký tuhosti. Tento matrac má z každej strany inú tuhosť . Jej otočením môžete meniť tuhšiu a mäkšiu stranu. Každý z páru si môže zvoliť, čo mu najviac vyhovuje a pritom sa zachová jednotná výška lôžka.

 

Výhody:

  • partnerský matrac - dve tuhosti, 3 a 4
  • zónovaný matrac - zaisťuje správnu polohu chrbtice
  • masážne nopy - uvoľňujú a zrelaxujú svaly a pokožku
  • jednoduchá údržba - prateľný a snímateľný poťah
  • kvalitný český výrobok
  • matrac je dodávaný voľne uložený, nie zrolovaný (nedochádza k deformácii)


Popis:

Tuhosť 3 preferujú ženy, táto strana je pevná a dostatočne poddajná na jemnejšiu stavbu ženského tela. Tuhosť 4 volia muži, je tvrdšia a pevnejšia.

Stred jadra je spevnený pojeným polyuretánom, ktorý zvyšuje nosnosť matraca na 140kg.

Nosné vrstvy sú tvorené kvalitnými elastickými penami Medifoam s objemovou hmotnosťou (28 a 30 kg/m³), ktoré sú tvarované do masážnych nopov. Nopy sú rozdelené do 7 anatomických zón a zabezpečujú prekrvenie pokožky a uvoľnenie svalov počas spánku.

7 anatomických zón

Odporúčané uloženie:

  • latkové rošty
  • lamelové rošty
  • ručne polohovateľné rošty

Údržba:

Matrac má poťah, ktorý je prateľný na 60 ° C a vďaka celoobvodovému zipsu je snímateľný a rozložiteľný na dve polovice .

 

Dve menšie, alebo jeden veľký matrac?

Pre dvojlôžko je lepšie voliť dva menšie matrace, než jeden veľký, pretože:

  • veľký poťah sa Vám do práčky nezmestí
  • údržbu budete musieť riešiť v čistiarni
  • prezliekanie lôžka bude náročnejšie, najmä pre ženu, veľký matrac je ťažší
  • dva menšie matrace pre Vás budú lacnejšie ako jeden veľký

Medzery medzi matracmi sa báť nemusíte, bočnice postele ich podržia a matrace k sebe krásne priľnú. Medzera medzi nimi nebude viditeľná. Máme to doma aj tak :-).

 

Celková výška matraca aj s poťahom je cca 22 cm.

 

Rozmery:

195x80, 195x85

200x80, 200x90, 200x140, 200x160, 200x180 cm

Je možné vyrobiť aj atypický rozmer.

Matrac Lima bol spotrebiteľovi zvolený Produktom roku 2016. 2017, 2018 a 2019.

Produkt roku 2019, 2018, 2017,2016

 

Matrace sú vyrobené z certifikovaných materiálov. Využité lepidlá sú vyrábané na vodnej báze a tiež podliehajú certifikácii. Matrace sú teda bez zápachu a nutnosti vetrania pred ich využitím. Záleží nám na Vašom zdraví aj na životnom prostredí.

Certifikát lepidla na vodní bázi

Vzorkovník

Vzorník potahů u sendvičový matrac Lima

  • Úplet Úpletový potah s vysokou gramážou 250g/m2. Jeho povrch je hladší než u froté, s dutými vláknami uvnitř, které mají vyšší gramáž.  
  • AloeVera Značkový poťah s výťažkom z rastliny Aloe Vera. Má regeneračné účinky, pozitívny vplyv na pokožku lidksého tela a pôsobí antibakteriálne.  
  • Lyocell Materiál z čistého prírodného vlákna získaného z dreva. Má vysokú absorpčnú schopnosť a veľmi rýchle odparovanie. Poťah je prešitý trojzónovým spôsobom.  
  • Medicott Je antibakteriálny. Špeciálna zložka zabraňuje vzniku plesní a usadzovaniu roztočov. Pre väčší komfort je prešitý veľkou vrstvou dutého vlákna.  
  • SilverGuard Silverguard je jedinečná technológia, ktorá zaručuje trvalú sviežosť a hygienu počas spánku. Eliminuje baktérie spôsobujúce zápach a chráni pred ich usadzovaním. Ochrana je trvalá aj po častom praní a čistení. Pri kontakte s pokožkou zachováva jej prirodzenú rovnováhu. Tento poťah obsahuje prírodné viskózové vlákno, ktoré v spojení s moderným dizajnom dodáva textílii luxusný charakter. Zaručuje vám absolútnu čistotu a pohodlie. Silverguard? úprava: Využíva striebro ako jeden z najstarších a najznámejších spôsobov ochrany pred hubami a baktériami. Vďaka pôsobeniu strieborných iontov chráni textíliu pred mikroorganizmami a zabraňuje ich rozvoju prírodnou cestou. Silverguard? zaisťuje konštantný sviežosť a hygienu lôžka, vysokú odolnosť proti oderu a žmolkovaniu. Zloženie poťahu: 35% VISKÓZA, 2% POLYAMID, 63% POLYESTER.  
  • Levandule Veľmi príjemná luxusná látka, ktorá obsahuje výťažky levandule lekárskej. Levanduľa je obľúbená liečivá bylinka s charakteristickou vôňou. Je známa pre svoje protizápalové, antiseptické a repelentný účinky. Pomáha proti stresu, depresiám, znižuje krvný tlak a potláča rast baktérií. Jej upokojujúce účinky sú známe už z dávnych dôb. Pozitívne ovplyvňujú kvalitu spánku, pôsobí proti nespavosti a nervozite. Levanduľa pomáha zmierniť svalové napätie a podporiť prirodzenú regeneráciu organizmu. Jemná esencie z levandule je skvelým pomocníkom pre hlboký a kvalitný spánok. Poťah Levanduľa patrí medzi najkvalitnejšie a najobľúbenejšie poťahy na trhu a zaistí Vášmu lôžku maximálny komfort a hygienu. Zips po celom obvode. Prateľný na 60 ° C.  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Preprava u tohto tovaru je po celej SR ZADARMO.

Dodacia lehota:ÚpletAloeVeraLyocellMedicottSilverGuardLevandule
195 x 80 x 22
195 x 85 x 22
200 x 80 x 22
200 x 90 x 22
200 x 100 x 22
200 x 120 x 22
200 x 140 x 22
200 x 160 x 22
200 x 180 x 22
Dodacia lehota: skladom do 3 dnů

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Sendvičové matrace