Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Plánovaná kuchyňa Tilia

Záručná doba:2 roky
Dostupnost:už nie je v ponuke

Plánovaná kuchyňa Tilia je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú elegantnú a trendovú kuchyňu. Predné plochy v jednofarebných vyhotoveniach môžete kombinovať s drevenými dekormi a vytvoriť tak kombináciu, ktorá Vás bude inšpirovať, nabíjať energiou alebo naopak upokojovať, záleží len na Vás, aké farebné prevedenie zvolíte.

Kuchyňa sa vyrába na zákazku a plánuje na mieru každého zákazníka, univerzálna zostava teda neexistuje. Preto je dobré pred začatím samotného plánovania si premyslieť, ako by kuchyňa mala zhruba vyzerať a čo by v nej malo byť. Aby ste pri zostavovaní kuchyne už mali predstavu o tom, čo chcete. Náš poradca má viac ako 20 rokov praktických skúseností v zostavovaní kuchýň. Rád s vami prejde jednotlivé body a pomôže Vám vytvoriť funkčné a ergonomickú kuchyňu, urobiť návrh i cenovú ponuku. Neváhajte sa na nás obrátiť v prípade akýchkoľvek otázok. Pokiaľ sa rozhodnete navrhnúť si kuchyňu sami, odporúčame Vám aspoň konzultáciu s odborníkom, ktorý Vás môže upozorniť na dôležité body, vďaka ktorým sa vyhnete zle riešenej kuchyni.

V prípade, že sa rozhodnete nás navštíviť, najskôr sa prosím telefonicky alebo e-mailom dohodnite, kolega Vás môže upozorniť na detaily, ktoré je dobré si premyslieť a v rodinnom kruhu prediskutovať ešte pred samotným vytvorením návrhu. Tiež sa môžete dohodnúť na tom, čo chcete a tak pre Vás môže nachystať dopredu nejaké hrubé návrhy, ktoré na mieste upravíte.

Kontakty nájdete v sekcii O nás



Pri ceně objednávky nad 169Eur preprava po celej SR ZADARMO.

Späť na Plánované kuchyne