Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Vankúš Tom Soya

Snímatelný potah:ANO
Pratelný potah:ANO
Záručná doba:2 roky
Dostupnost:už nie je v ponuke

Supervzdušný vankúš z viskoelastickej peny Tom Soya vyrobený za použitia prírodných surovín na vodnej báze a prírodných olejov zo sóje, ktorá je vo východnom svete považovaná za posvätnú rastlinu.

Všetkým je známa predovšetkým svojím blahodarným vplyvom na pokožku (pomáha prirodzene pokožku zvlhčovať a udržiavať ju pružnú). Viskoelastická pena prináša komfort a vynikajúce ortopedické vlastnosti. TOM SOYA je vankúš, ktorý ponúka vysoký spánkový komfort, skvelú oporu krčnej chrbtice, relaxáciu šijového svalstva a silu prírodných materiálov do vašej spálne.

Vďaka jednoduchému, ale vysoko funkčnému tvaru (tzv.? Dražé?) Možno tento vankúš použiť nielen na spánok, ale napríklad aj ako oporu chrbta pri sledovaní televízie či pri práci s počítačom. Jadro vankúša je perforované? pre maximálnu vzdušnosť a hygienu. Perforácia majú navyše rôzny priemer, čím TOM SOYA ponúka ďalší benefit? tuhšie a mäkšie stranu. Otáčajte vankúš TOM SOYA a užívajte si spánok!

Antialergénne vlastnosti sú u tohto výrobku samozrejmosťou. Rozmer: 60x40x13 cm. Poťah Bungee Lara je snímateľný a prateľný na 60


 CenaKusov 
61,00 € Tovar sa už nevyrába! Vyberte si prosím iný produkt.
Vysvetlivky: skladom do 1-3 týdnů
Späť na vankúše