Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Sendvičový matrac Geltech Ultima

Tuhost:Střední a Tvrdá
Pre zaťaženie:150 Kg
Snímateľný poťah:ANO
Zimní strana:NE
Letní strana:NE
Prateľný poťah:ANO
Výška matrace:26 cm
Záručná doba:8 let
Dostupnost:už nie je v ponuke

Nová gélová matrac zo studenej peny Geltech Ultima je matracov pre široké spektrum užívateľov vďaka spojeniu rôznych technológií a materiálov do jednej dokonalej matraca, určené pre tých najnáročnejších. Matrac je tuhšie a má ortopedické vlastnosti zaručujúce ten najvyšší komfort. Matrac má tiež skvelé termoregulačné a antialergické vlastnosti. U tohto matraca si môžete zvoliť jej výšku.

Vďaka matraci Geltech Ultima sa už nemusíte obávať boľavých chrbta.

Strana OCEAN-GEL Latex (tuhšia, perforovaná) - prevetraná vrstva gélového latexu dokresľuje komfort gélových segmentov, ktoré sú skryté v druhej funkčnej vrstve.

VISCO (mäkšie) - masívne 5 cm vrstva pamäťovej (visco) peny má antidekubitné profiláciu vyvinutú špeciálne pre zdravotné matrace - obmedzenie tlaku je dokonalé. Na pochybách Vás nenechá ani spodná vrstva super pružné? Päťdesiatkilový? studenej peny, ktorá skvele dýcha.

Vzdušný spoj jadra matraca - Dokonalá vzdušnosť = dokonalá hygiena. S každým pohybom tela pri spánku funguje hrebeňový spoj ako vzduchová pumpa. V jadre matraca dochádza k výmene vzduchu.

Prateľný (60 ° C) dvojdielny poťah Gel-Touch umocňuje odľahčujúce efekt, zaisťuje hygienu a znižuje maximálnu možnú mierou požiadavky na údržbu matraca. Je prešívaný, s klimatizačnými vrstvami dutých vlákien a ventilačným systémom, ktorý pomáha optimalizovať telesnú teplotu.

Predĺžená záruka na 8 rokov!

Celková výška matraca je voliteľná v 3 stupňoch: 26/28/30 cm. Nosnosť matraca je 150 kg.

Doporučené uloženie: na pevné alebo mechanicky polohovateľné lamelové rošty, prípadne pevné latkové rošty (všetko s max. Medzerou medzi lamelami / latkami do 4 cm). Možné uložiť tiež na prevetranie pevnú dosku.

Vzorkovník

Vzorník potah u sendvičový matrac Geltech Ultima

  • Gel Touch Gel Touch s CNC prešitím. Látka obsahuje jemné gélové perličky, vďaka ktorým neprehrieva telo - termoregulácie. Poťah je snímateľný a prateľný na 60 ° C. Možno ho rozdeliť na dve časti  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Preprava u tohto tovaru je po celej SR ZADARMO.

Dodacia lehota:Gel Touch
200 x 160 x 26
200 x 180 x 26
200 x 140 x 28
200 x 160 x 28
200 x 180 x 28
200 x 140 x 30
200 x 160 x 30
200 x 180 x 30
Dodacia lehota: skladom do 1-3 týdnů

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Sendvičové matrace