Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Matrac zo studenej peny Medical Concept

Tuhost:Střední a Tvrdá
Pre zaťaženie:150 Kg
Snímateľný poťah:ANO
Zimní strana:NE
Letní strana:NE
Prateľný poťah:ANO
Výška matrace:24 cm
Zóny:7 zón
Záručná doba:6 let
Tovar je skladom > 5 ks dodání do 3 dnů

Vysoko kvalitný partnerský matrac Medical Concept je určená pre najnáročnejších užívateľov. Matrac je antibakteriálny, ergonomicky testovaná s použitím technológie vyvinuté pre zdravotné matrace.

Matrac je vyrobená z kvalitnej studenej peny Flexifoam. Pre komfortné spánok možno vyberať z dvoch úrovní tuhosti matraca, strednej a tvrdá. Je teda vhodná pre ženy aj mužov. Tento matrac svojim spracovania radí medzi ortopedické matrace a je vhodná aj pre alergikov.

Zloženie matraca:

  • svetlo modrá vrstva - Studená pena Flexifoam - tvrdšia strana - robustný pena s hustotou 30kg / m3 so zvýšenou pevnosťou. Pružná (budete sa ľahko otáčať), vzdušná a odolná pena. Zaisťuje termoreguláciu a odolnosť
  • tmavo modrá vrstva - hybridný pružná pena. Najodolnejšie pena všetkých čias. Spája výhody studenej peny (vzdušnosť a pružnosť) a latexu (termoreguláciu a nezničiteľnosť) a lenivej peny (prispôsobivosť). Funguje ako Spine protector - zóna ochrany chrbtice - navyše s funkciou zvýšenej schopnosti odvádzať z jadra vzdušnú vlhkosť. Vysoký objem cca 40 kg / m3
  • svetlá vrstva - studená pena Flexifoam - poddajnejšie strana matraca. Robustná vzdušná a odolná pena vyššej hustoty (cca 30 kg / m3) a vyššej strednej tuhosti zaisťuje stabilitu celej zónové konštrukcie, pevnosť a životnosť.
Obe ložnej plochy sú opatrené CubeCare komfortné profiláciou v tvare kociek, vyvinutú pre zdravotné matrace. Kocky optimalizujú rozloženie tlaku a pomáhajú tak zabrániť preležaniu.

Matrac je vhodný pre pevné aj polohovacie lamelové rošty.

Funkčný poťah Medical Concept Plus VISCO-CLIMA. Poťah je vyrobený s prírodnými vláknami Tencel Lyocell. Dvojdielna konštrukcia:
1/2 poťahu s pamäťovou penou (prateľná na 30 ° C); 1/2 poťahu s dutými vláknami (prateľná na 60 ° C).
Odolné šitie overlock. Ventilačná 3D mriežka s funkciou Thermo Control - stála vzdušnosť a obmedzenia potenia.

Pamäťová (visco, lenivá) pena v poťahu pre vyššie pohodlie. Kopíruje tvar tela, odľahčuje kĺbom a umožňuje vyššiu relaxáciu. Je vyrobená za použitia prírodných surovín. Je teda antialergický.

Ležaním na strane poťahu s pamäťovou penou znásobíte komfort a odľahčíte kĺbom. Ležaním na klimatizačné vrstve poťahu znásobíte vzdušnosť.

Záruka na jadro je 6 rokov.

Nosnosť matraca je až 150 kg. Výška 24 cm pre maximálny komfort.

Matrac sa vyrába v rozmeroch: 200x80 / 90/100/120/140/160/180/200, 195x80 / 85. Možno vyrobiť aj atypický rozmer.

Matrac možno vyrobiť so spevnenými boky Fest-bok pre ľahšie vstávanie.

 

Predĺžená záruka na 5 rokov. Predĺžená záruka platí len po registrácii tovaru u výrobcu. Postup a webové stránky nájdete na letáčiku u matraca.

NÁVOD NA ULOŽENIE A UŽÍVANIE MATRACA.

Vzorkovník

Vzorník potah u matrac zo studenej peny Medical Concept

  • Medical Concept Poťah s prírodnými vláknami Tencel Lyocell. Dvojdielna konštrukcia s obojstranným prešívaním? CLIMA? s dutými vláknami pre správnu cirkuláciu vzduchu a obmedzenie potenia. Odolné šitie overlocky. Ventilačná mriežka s funkciou Thermo Control zabezpečí zvýšené prúdenie vzduchu a elimináciu vlhkosti. Prateľný na 60 ° C.  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Preprava u tohto tovaru je po celej SR ZADARMO.

Dodacia lehota:Medical Concept
190 x 90 x 24
195 x 80 x 24
195 x 85 x 24
200 x 80 x 24
200 x 90 x 24
200 x 100 x 24
200 x 120 x 24
200 x 140 x 24
200 x 160 x 24
200 x 180 x 24
200 x 200 x 24
Dodacia lehota: skladom do 1-3 týdnů

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Studená pena