Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Druhy pien u matracov

Prinášame Vám prehľad najnovších druhov pien, z ktorých sa vyrába kvalitné penové matrace. V tomto zhrnutí sa dočítate jednotlivé výhody a použitie rôznych materiálov a môžete si nájsť ten pravý pre Vás.

Studená pena

Súčasným trendom sú zónové matrace zo studenej peny kombinované s lenivou penou. Matrac zo studenej peny Eulastic vynikajú svojou výbornou elasticitou, tvarovou stálosťou a dlhou životnosťou. Pena je tvorená bunkami so silnejšou stenou. Vďaka veľkým pórom je dokonale prevzdušnená a lepšie odvádza teplo. Tieto matrace sú ideálne v kombinácii s lenivou penou Viscoline, ktorá zabraňuje preležaninám. Jej tvrdosť sa mení podľa teploty, pri kontakte s telom mäkne a vďaka efektu tzv. Pomalého vracania obmedzuje protitlak. Ponúkame pestrý výber matracov zo studenej peny .

Bio pena

Bio pena sa vyrába zo sójového extraktu. Táto pena dokazuje, že spojenie najmodernejších technológií a obnoviteľných prírodných zdrojov, je možné aj v oblasti výroby matracov. Toto spojenie nielen šetrí náš ekosystém, ale zároveň prináša aj kus prírody do našich spální. Sója je už po tisíc rokov cenenou surovinou krajín Ďalekého východu pre svoj Späť na "Články"