Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Kuchyňa - centrum domova

Výběr kuchyně na míru Do kuchyne z celého domova investujeme najviac. Patrí k tým miestnostiam, ktoré keď meníme, tak z gruntu. Nie je to len zostava skriniek a dvierok, je to centrum domova. Ak sa chcete v kuchyni cítiť príjemne a uvariť svojim blízkym niečo dobrého k jedlu, neváhajte a zostavte si kuchyňu podľa vašich snov.

Kuchyňská skříňka

Základom kuchynskej linky sú kuchynské skrinky , ktoré musia vyhovovať Vášmu štýlu práce a tiež mať dostatok úložného priestoru. Skrinky môžu byť rôzne, na výber máte otvorené, uzavreté, presklené, rohové, s dvierkami a policami, jednodverové, dvojdverové a so zásuvkami. Všetky možné rôzne kombinovať, vybrať veľkosti a farebné prevedenie podľa chuti a dokonale tak využiť všetok priestor kuchyne. Ďalšou súčasťou je pracovná doska . Tá musí vynikať svojou kvalitou a odolnosťou, aby nepoškodená vydržala niekoľko rokov. Výborným pomocníkom je vstavané osvetlenie, ktoré dodá kuchyni správnu atmosféru a funkčnosť.

Jídelní stůl Kuchyne ale nie je len kuchynská linka a varenie. Možno k nej využiť široký výber kuchynských stolov, stoličiek a lavíc. Slúži na zútulnenie priestoru určeného predovšetkým k príprave pokrmov. Jedálenský stôl sa vyberá podľa počtu členov rodiny a základom je, že každý sa u neho musí pohodlne usadiť. Na výber máte z pevných jedálnych stolov alebo z rozkladacích. Pre štvorčlennú rodinu stačí jedálenský stôl dlhý 140cm. Naše stoly majú navyše jednoduchú údržbu a dlhú životnosť. Vyberať môžete z radu dezénov (vzorov), ktoré Vám umožní kombinovať rôzne farebné prevedenia a zladiť tak dizajn jedálenského stola s interiérom. Židle

Ďalším dôležitým komponentom sú stoličky , ktoré neodmysliteľne patria k stolu. Nežijeme v niektorej z ázijských krajín, aby sme u jedla sedeli na zemi. Pri výbere stoličky musíme byť starostliví. Musí byť pohodlná a mala by nám aj príjemne dotvárať atmosféru našej domácnosti. Na výber je z celodrevených či plastových stoličiek rôznych farebných kombinácií a poťahov, ktoré oživí Váš interiér a prekvapí Vašu návštevu.

Jídelní stůl Ak máte početnejšiu rodinu, je možné využiť aj rôznych typov lavíc , kde si môže každý pohodlne sadnúť. Existuje niekoľko druhov prevedení, veľkostí, dezénov a moderných poťahov. Vyberať je možné z rovné i rohové lavice. Voči presedený slúži kvalitné čalúnenie zo špeciálnych PUR pien. Lavice sú praktické a plní estetickú stránku jedálenské zostavy . Výhoda jedálenské zostavy je, že nemusíte zložito kombinovať jednotlivé produkty, ale vyberáte si rovno celý zladený komplet. Každá zostava je však iná, niektorá obsahuje stoličky a stôl, u iných je súčasťou aj lavice. Vybrať sa dá podľa vašich predstáv!

 

Späť na "Články"