Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Sedacia súprava Asb-016

Šírka:196 cm
Výška:81 cm
Hĺbka:80 cm
Rozkladacia:ANO
Úložný priestor:NE
Záručná doba:2 roky
Dostupnost:už nie je v ponuke

Elegantná a praktická rozkladacia trojmiestna pohovka Asb-016 v retro dizajne. Pohodlie, úžasná univerzálnosť, dokonalé prevedenie, ale aj skladnosť tejto pohovky ocení určite každý. Svojím dizajnom sa hodí do moderných, ale aj retro interiéru a všade si nájde svojich obdivovateľov.

Rozkladanie je pomocou typu Click-Clack a jedno/dvojlôžko v jednom. Pri kompletnom rozložení sa sedačka zmení na veľmi pohodlné jedno/dvojlôžko s plochou 177 x 108 cm vo výške 46 cm od podlahy. Systém Click-Clack umožňuje nielen kompletné horizontálne rozloženie sedačky, ale aj postupné a niekoľkonásobné naklápanie operadla. Úplne dokonalá funkcia nielen na relaxáciu, ale aj len jednoduché leňošenie.

Je celočalúnená , dá sa tak použiť na klasické prisadenie k stene alebo umiestniť v strede miestnosti. K sedačke sú dodávané aj dva valcovité vankúše s priemerom 15 cm a dĺžkou 50 cm.

Poťah je zo zamatovej látky v trendy korálovo modrom farebnom odtieni, s výraznými dekoratívnymi štvorcovými vťahmi na sedáku. Výplň je z kvalitnej PU peny, spevnená oceľovými vlnovcami a textilnými popruhmi. Kostra je z masívneho borovicového dreva a preglejky.

Kónické nohy sú netradične z masívnej brezy v hnedom morení a ukončené dekoratívnymi mosadznými leštenými špičkami. Poškodenie podlahových krytín je eliminované plastovými klzákmi. Aby bola docielená dokonalá pevnosť a stabilita, z operadla sa vyklopia čierne kovové podporné nohy s plastovými klzákmi. Nohy sú decentne skryté zipsom.

Nosnosť je neuveriteľných 360 kg.

Rozmery:

  • šírka 196 cm
  • výška 81 cm
  • hĺbka 80 cm
  • výška sedu 46 cm
  • šírka sedu 177 cm
  • hĺbka sedu 58 cm
  • lôžko 177 x 108 cm

Vzorkovník

Vzorník moření u sedacia súprava Asb-016

  • Blue  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Pre tento tovar neplatí preprava zadarmo. Cena prepravy bude upresnená na konci objednávky.

Dodacia lehota:Blue
----
Dodacia lehota: skladom do 2-4 týdny

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Rovné sedacie súpravy