Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Matrac z bio peny Caprisa

Výrobca Dřevočal
Tuhost:Střední a Extra tvrdá
Pre zaťaženie:130 Kg
Snímateľný poťah:ANO
Zimní strana:NE
Letní strana:NE
Prateľný poťah:ANO
Výška matrace:23 cm
Zóny:7 zón
Záručná doba:3 roky
Dostupnost:už nie je v ponuke

Luxusný a odolná matrac s výbornými ortopedickými vlastnosťami. Matrac Capris je atraktívnym riešením pre partnerov, ktorí preferujú možnosť voľby tvrdosti. Obe strany tuhosti sú dômyselne tvarované, zabepečují prevzdušnenie jadra a prekrvenie pokožky v priebehu spánku.

Oranžová vrstva je vyrobená z bio peny s tuhosťou č. 2 (stredná) a připůsobuje sa tlaku ľudského tela. Modrú stranu matraca tvorí studená HR bio pena, ktorá má tuhosť č. 4 (extra tvrdá) a antidekubitné tvarovanie s kanálikovým prierezy. Obe nosné vrstvy sú navyše obohatené o sójový extrakt, vďaka ktorému získate kúsok prírody aj vo vašej spálni.

Jadro matraca je vyrobenoz kvalitnej elastickej peny MediFoam.

Predĺžená záruka na 3 roky

Matrac je vhodné položiť na pevný alebo polohovací rošt. Celková výška matraca je vrátane poťahu cca 23 cm.

Matrac sa vyrába v rozmeroch: 195x80, 195x85, 200x80, 200x90, 200x140, 200x160, 200x180 Možno vyrobiť aj atypický rozmer.

Vzorkovník

Vzorník potahů u matrac z bio peny Caprisa

  • Úplet Úpletový potah s vysokou gramážou 250g/m2. Jeho povrch je hladší než u froté, s dutými vláknami uvnitř, které mají vyšší gramáž.  
  • AloeVera Značkový poťah s výťažkom z rastliny Aloe Vera. Má regeneračné účinky, pozitívny vplyv na pokožku lidksého tela a pôsobí antibakteriálne.  
  • Lyocell Materiál z čistého prírodného vlákna získaného z dreva. Má vysokú absorpčnú schopnosť a veľmi rýchle odparovanie. Poťah je prešitý trojzónovým spôsobom.  
  • Medicott Je antibakteriálny. Špeciálna zložka zabraňuje vzniku plesní a usadzovaniu roztočov. Pre väčší komfort je prešitý veľkou vrstvou dutého vlákna.  
  • SilverGuard Silverguard je jedinečná technológia, ktorá zaručuje trvalú sviežosť a hygienu počas spánku. Eliminuje baktérie spôsobujúce zápach a chráni pred ich usadzovaním. Ochrana je trvalá aj po častom praní a čistení. Pri kontakte s pokožkou zachováva jej prirodzenú rovnováhu. Tento poťah obsahuje prírodné viskózové vlákno, ktoré v spojení s moderným dizajnom dodáva textílii luxusný charakter. Zaručuje vám absolútnu čistotu a pohodlie. Silverguard? úprava: Využíva striebro ako jeden z najstarších a najznámejších spôsobov ochrany pred hubami a baktériami. Vďaka pôsobeniu strieborných iontov chráni textíliu pred mikroorganizmami a zabraňuje ich rozvoju prírodnou cestou. Silverguard? zaisťuje konštantný sviežosť a hygienu lôžka, vysokú odolnosť proti oderu a žmolkovaniu. Zloženie poťahu: 35% VISKÓZA, 2% POLYAMID, 63% POLYESTER.  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Preprava u tohto tovaru je po celej SR ZADARMO.

Dodacia lehota:ÚpletAloeVeraLyocellMedicottSilverGuard
195 x 80 x 23
195 x 85 x 23
200 x 80 x 23
200 x 90 x 23
200 x 140 x 23
200 x 160 x 23
200 x 180 x 23
Dodacia lehota: skladom do 3 dnů

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Bio pena