Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Písací stôl Ego L10

Hĺbka:120 cm
Šířka:55 cm
Výška:87 cm
Rohový:NE
Výškovo nastaviteľné:NE
So šuplíkmi:NE
Záručná doba:2 roky
Dostupnost:už nie je v ponuke

PC pracovný stôl Ego L10 z detskej izbovej zostavy Ego.

Hľadáte izbovú zostavu pre svoje dieťatko a nemôžete si vybrať? Požiadavky detí sú mnohokrát ťažko splniteľné. Rodičia túžia hlavne po poriadku a systému vecí. Zostava Ego môže vyjsť v ústrety obom stranám. Krásne farebné prevedenie v kombinácii dreva jaseň a fialovej či zelené je nadčasová. Osloví Vaše deti tak v útlom veku tak i neskôr počas ich dospievania.

Zaujímavé zaoblenie niektorých dvierok pri jednotlivých kusov dodáva zostave šmrnc. Rovnako tak aj zaujímavé tvarovanie farebných úchytiek.

Zostava je vyrobená z kvalitného laminovaného DTD.

Vyberte si zo širokej ponuky jednotlivých prvkov, tak aby ste vytvorili útulný a bezpečný izbu pre svoje deti aj s ohľadom na Vaše priestorové možnosti.

Potešte svoje deti novým pracovným stolom. Ego L10 ponúka dostatok pracovnej plochy v rozmeroch 120 x 55cm s vysúvacou doskou pre umiestnenie klávesnice, takže deti majú dostatok miesta na učenie, písanie i zábavu. Úložné priestory sú v podobe jedného šuplíku a skrinky. Dizajnové zadné čelo stola je tiež veľmi praktické. Už žiadne zapadnuté zošity a pastelky.


Materiál: DTD laminovaná
Farba: fialová / zelená
Rozmery (ŠxHxV): 120 x 55 x 87 cm
ABS hrany

Dodávané v demonte



Pri ceně objednávky nad 169Eur preprava po celej SR ZADARMO.

CenaBarva:Kusov 
140,00 €
Tovar sa už nevyrába! Vyberte si prosím iný produkt.
Vysvetlivky: skladom do 3-5 týdnů
Späť na Písacie stoly