Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Matrac zo studenej peny Forest Air Aegis

Výrobca Tropico
Tuhost:Střední a Tvrdá
Pre zaťaženie:150 Kg
Snímateľný poťah:ANO
Zimní strana:NE
Letní strana:NE
Prateľný poťah:ANO
Výška matrace:28 cm
Zóny:5 zón
Záručná doba:7 let
Dostupnost:už nie je v ponuke

Vzdušná a tuhá partnerský matrac Forest Air Aegis. Vylepšený predchodcu tejto matrac s kvalitným poťahom a zväčšenou výškou. Mäkšie pamäťová strana a tuhšia strana z pružnej studenej peny, ortopedická zónová konštukcia a špičkový antibakteriálne a Protiroztočové poťah s prírodnými vláknami je zárukou skvelého spánku.

Zloženie matraca:

  • mäkšie (oranžová) strana - Visco Air - pamäťová pena znamená pohodlie a odľahčenie pohybového ústrojenstva. Poskytuje uvoľnenie unavenému telu, odľahčuje kĺbom a uvoľňuje svaly. Svojou vynikajúcou schopnosťou kopírovať tvar tela a podopiera a pomáha udržať chrbticu v optimálnej polohe. Nelepené vrstva, ktorá s každým pohybom tela prevetrá celú matraci.
  • jadro (ružové) - dokonale vzdušné a pohodlné - 7 zónová ortopedická konštrukcie s priedušnými studenými penami so zvýšenou tuhosťou. Ramenné kolísky (zmäkčujúci profilácia) šetrne napomáhajú zamedziť preležaniu. Profilácia zároveň napomáhajú k prevzdušnenie matraca
  • tuhá (modrá) strana - Flexi Air - odolná pružná studená pena ponúka bezkonkurenčnú priedušnosť vďaka vetracím kanálikom v troch osiach. Odvod potu z matraca je tak maximálne a lôžko zostáva svieže a čisté.

Matrac je opatrená antibakteriálnym prateľným poťahom Tencel / Aegis - vysoký 49% podiel prírodných vlákien Tencel / viskóza s povrchovou úpravou Aegis - antibakteriálne a protiroztočové vlastnosti. Poťah je možné rozdeliť na 2 časti a prať na 60 ° C. Vhodný pre alergikov a astmatikov.

Predĺžená záruka na 7 rokov.

Nosnosť 150cm, výška 28cm.

Matrac sa vyrába v rozmeroch: 90x200, 80x200, 180x200 cm. Možno vyrobiť aj v atypických rozmeroch.

Pre koho je matrac určený:

  • deti mladšie ako 3 roky, dorast a dospelí i seniori
  • pre osoby, ktoré sa viac potia
  • pre osoby s pohybovými problémami
  • XXL užívatelia

Predĺžená záruka na 7 rokov. Predĺžená záruka platí len po registrácii tovaru u výrobcu. Postup a webové stránky nájdete na letáčiku u matraca.

Vzorkovník

Vzorník potah u matrac zo studenej peny Forest Air Aegis

  • Tencel/Aegis Antibakteriálne prateľný poťah s prírodnými vláknami a obmedzením potenie - vysoký (49%) podiel prírodných vlákien Tencel / viskóza s povrchovou úpravou Aegis - antibakteriálne a protiroztočové vlastnosti (zamedzuje tvorbe živého prostredia pre roztoče) a je prevenciou vzniku plesní. Vhodný pre alergikov i astmatikov. Prešívaný klimatizačnými vrstvami dutých vlákien, dvojdielny, prateľný na 60%.  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Preprava u tohto tovaru je po celej SR ZADARMO.

Dodacia lehota:Tencel/Aegis
195 x 85 x 28
200 x 80 x 28
200 x 90 x 28
200 x 100 x 28
200 x 120 x 28
200 x 140 x 28
200 x 160 x 28
200 x 180 x 28
200 x 200 x 28
Dodacia lehota: skladom do 1-3 týdnů

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Studená pena