Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Písací stôl Eustach

Výška:76 cm
Rozkládací:ANO
So šuplíkmi:NE
Záručná doba:2 roky
Tovar je skladom 1-2 ks dodání do 1-2 týdnů

Základným prvkom každej pracovnej miestnosti, či už sa jedná o kanceláriu, pracovňu či detská izba, je písací stôl. Obvykle tu trávime veľa času, je preto nevyhnutné, aby sme pri jeho výbere dbali na jeho funkčnosť, stabilitu a veľkú pracovnú plochu. Bonusom je potom jeho moderný vzhľad, ktorý dokáže spríjemniť každý strávený čas pri práci.

Písací stôl Eustatius má veľa dôvodov k tomu, aby ste si ho privlastnili. Do vašej miestnosti bude ideálny predovšetkým preto, že je vyrobený z kvalitného materiálu DTD laminovaná v troch variantoch, a to v prevedení dub sonoma / biela, biela a buk. Vďaka tomu sa dá aj skvele kombinovať s ďalšími kancelárskymi zostavami a komponenty.

Vrchný plát stola je silný až 22 mm. Stôl disponuje štyrmi šuplíky, z ktorých sú dva plytšie a spodné dva hlbšie. Má tiež skrinku, ktorej obsah tvoria dve police.

Písací stôl bude ideálny ako pre pracujúcich doma, tak aj pre študentov a menšie deti, ktoré tu môžu kreatívne tvoriť, plniť školské povinnosti, alebo len hrať na PC. Písací stôl Eustatius sa skrátka hodí k práci ik zábave.

  • Rozmery (ŠxHxV): 137x60x76,3 cm
  • Rozmery skrinky (ŠxHxV): 37,8x60x76,3 cm
  • Výška plytších šuplíkov: 16 cm
  • Výška hlbších šuplíkov: 19,4 cm
  • Kvalitný slovenských výrobok
Tovar dodávaný v rozloženom stave.


Preprava u tohto tovaru je po celej SR ZADARMO.

 CenaKusov 
bílá177,00 €
dub sonoma/bílá177,00 €
buk177,00 €
Vysvetlivky: skladom do 3-5 týdnů
Späť na Písacie stoly