Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Písací stôl Tarcal 140

Výška:72 cm
Rozkládací:ANO
So šuplíkmi:NE
Záručná doba:2 roky
Tovar je skladom 1-2 ks dodání do 1-2 týdnů

Každá pracovná miestnosť by mala mať ako hlavný stredobod pracovný stôl. Na tomto mieste by sme sa mali cítiť pohodlne, a to nielen kvôli kvalitnému pracovnému výkonu, ale tiež aby sme si jednoducho spríjemnili pracovné prostredie. Takýto stôl by mal byť praktický, stabilný as veľkou pracovnou plochou.

To všetko vám môže poskytnúť originálne, nadčasový a moderný stôl Tarcal 140. Jeho využitie je multifunkčný, a je len na vás, či ho použijete ako písací, pracovné, alebo ako PC stôl.

Stôl Tarcal 140 je vyrobený v dvoch variantoch, a to v MDF laminovanej v prevedení dub prírodný, ktorého stabilita je zaistená bielou kovovou konštrukciou a MDF laminované v prevedení buk s čiernou kovovou konštrukciou. Obe kombinácie sú nadčasové a originálne s prvkami industriálneho dizajnu.

Všetko potrebné, čo chcete mať po ruke, môžete uložiť do praktickej police, umiestnenej pod plátom stola. Hrúbka vrchného plátu police činí až 18 mm. Hrúbka materiálu police je 15 mm.

Písací stôl bude ideálny pre študentov, žiakov, ale aj menšie deti, ktoré bude stôl sprevádzať až do dospelosti. Hodí sa však pre kohokoľvek, kto ocení jeho kvalitu a nadčasovosť.

Rozmery (ŠxHxV): 140x60x72 cm

Dodávané v demonte.

Stôl Tarcal 140 ponúkame aj v iných veľkostiach.



Pri ceně objednávky nad 169Eur preprava po celej SR ZADARMO.

Späť na Písacie stoly