Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Objavte krásu a pohodlie kresiel

 Vyberajte z nových a krásnych kusov nábytku. Oživte Vašu obývačku, spálňu, alebo tiež kanceláriu vďaka novému a pohodlnému kreslu. Moderné a výrazné kreslá sú dizajnovým hitom a Vy si ich teraz môžete zaobstarať tiež. Máme pre Vás hneď niekoľko variantov, tak aby si vybral naozaj každý. Nie všetci majú dostatok priestoru pre robustný ušiak či pohovku, preto sú tu aj menšie a rovnako pohodlné možnosti.
Buďte kreatívny!

Obľúbenou a toľko príjemnú variantom na posedenie je starý dobrý ušiak. Kreslo väčších rozmerov, ktoré sa skvele hodí do každého interiéru, len s o niečo väčší náročnosťou na priestor. Zababušte sa do deky a otvorte knižku v jednom z úžasne pohodlných a tiež krásnych kúskov. A tých farieb čo je na výber!

Luxusné a extrémne pohodlné kreslo-ušiak Charlot
Vám urobí hneď dvojitú službu. Jedná sa o krásny a výrazný doplnok interiéru. Iste sa stane obľúbeným miestom pre oddych, vďaka vysokému opretiu hlavy a mäkkému, priestrannému sedeniu s podoprením rukou. Samozrejmosťou je výber z niekoľkých farebných prevedení, ktoré uchváti každého.

Křeslo - ušiak CharlotKreslo Astrid s taburetom ešte zvýši Váš pocit komfortu. Kreslo je robustné a predovšetkým krásne s nepreberným množstvom farebných variantov. My sme pre Vás vybrali jednu z tých "divokejších".

Kreslo Astrid s taburetomTrochu modernejší poňatie klasického křesla- ušiaka Vám ponúkne luxusné kreslo Mela s vankúšom. Pohodlie je s týmto kreslom zaručené, a navyše vdýchne nový vietor do Vášho interiéru. Verte, že do tohto kresla sa bude chcieť posadiť úplne každý.

Kreslo Mela s vankúšomSkúste "niečo iné"

Ak hľadáte o niečo netradičnejšie extravagantný doplnok Vašej relaxačnej či obytnej zóny, iste Vás zaujme pohodlné kreslo-leňoška Long červené. Toto elegantné kreslo z ekokože môžete zaobstarať aj v čiernej alebo jemnej bielej farbe.

Kreslo - lenoška Long červené

Jedinečný pocit exkluzivity Vám jednoducho dodá kreslo Chesterfield. Jeho kožený vzhľad a robustné prevedenie urobí dojem a zaujme v každej izbe. Nebojte sa tiež kombinácie s modernejšími kúskami, o to viac vynikne jeho jedinečný dizajn. Voliť môžete medzi krátku variantom pre jedného alebo dlhšie pohovkou pre 2 osoby.
Kreslo ChesterfieldDvojkreslo Chesterfield

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Máte už svojho víťaza? Chystáte priestor proVáš čítacie kútik priamo u knižnice, či relaxačné zónu s výhľadom na záhradu? Neváhajte a urobte si radosť kreslom, ktoré Vám bude robiť dlho radosť. Akonáhle raz zasadnete, svojho miesta sa nebudete chcieť vzdať ..

Späť na "Články"