Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Obývacia izba na mieru

Obývacia izba je miestom relaxácie a posedenie s rodinou a priateľmi. Ako ho teda vybaviť, aby bol miestom odpočinku a zároveň spoločenskou miestnosťou?

Obývací stěna Manhattan v dekoru dub bardolino/bílá Do obývačky neodmysliteľne patrí obývacia stena. Preč sú doby, kedy boli moderné mohutné steny siahajúce od podlahy k stropu a od steny k stene. Dnes máte možnosť skombinovať rôzne prvky obývacích stien a zostaviť si tak stenu presne podľa Vašich predstáv. Výhodou toho je, že môžete takmer presne zrealizovať svoje predstavy a tiež to, že aj malý priestor nebude vďaka samostatne stojacom kusom nábytku vyzerať stiesnene.

Vyberať teda môžete z mnohých tvarov skriniek, komôd, vitrín, stolíkov pod TV či políc a ich rôznych farebných kombinácií. Obľúbené sú ako klasické dezény v podobe orechu , tak kombinácia kontrastných odtieňov bielej a grafitu . Niektoré druhy dezénu navyše môžete vyberať v lesklej, alebo matné variante a dodať tak nábytku nový, neopozeraný nádych.

Aký materiál nábytku zvoliť?

Rozhodne neoľutujete, ak sa rozhodnete pre nábytok vyrobený z dreva. Dostupné sú ale tiež rôzne moderné kombinácie ako drevo-sklo, či drevo-kov. Vitríny a police možno navyše často doplniť o zabudované osvetlenie, ktoré stene dodá svieži dizajn.

Napríklad obývacia stena New York predstavuje voliteľnú obývaciu zostavu, ktorá sa skladá z rozličných skriniek, skríň, komôd a políc, ktoré môžete nakombinovať podľa svojich predstáv. Na výber je stena New York v farebných kombináciách slivky, biele, matného grafitu a vanilky alebo čierne s vysokým leskom.

Veľké množstvo tvarov, materiálov a farebných prevedení prezentujú aj konferenčné stolíky. V zásade platí, že sú menších rozmerov a slúži na odkladanie rôznych menších predmetov, ktoré chcete mať po ruke. Obľúbené sú ako stolíky v rôznych dezénoch dreva, tak stolíky kombinujúci drevo a sklo. Konferenční stolek Charly

Keďže sa obývacie steny aj konferenčné stolíky vyrábajú v naozaj mnohých farebných prevedeniach, nebudete mať určite problém všetky kusy nábytku zladiť podľa svojich predstáv.

Späť na "Články"