Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Predsieň aneb vstupná brána do bytu

Tento kúsok nábytku je vizitkou každého z nás a môže o nás mnohé
napovedať. Predsieň patrí medzi najfrekventovanejšie miestnosti Předsíňová stěna Dodo , Pretože víta každého návštevníka, ktorý vstúpi do nášho domu.

Zariadenie predsiene sa líšia podľa potrieb užívateľov. V prípade potreby veľkého množstva úložného priestoru, odporúčame do predsiene zaobstarať
i skřín. Šatníkových skríň ponúkame uzavretú, s otvoreným priestorom, vešiaky alebo šatníková tyčí. Vnútorné usporiadanie u týchto skríň možno meniť a ušetriť tak veľa miesta.

V predsieni by rozhodne nemal chýbať vešiak, botník a priestor pre dáždnik. Tie možno zakúpiť samostatne alebo ako súčasť predsieňovej steny. Mnohé predsieňovej steny ponúka tiež plochu, kde si môžete sadnúť. Veľký dôraz sa kladie na jej veľkosť a praktickosť, ktorú iste ocenia viacčlenná domácnosť.

Voľte radšej skrine svetlých odtieňov, ktoré váš priestor neztemní. Medzi obľúbené patria skrine s vstavaným zrkadlom. Sú praktické, pretože ich využijete ku kontrole svojho zovňajšku pred odchodom z domu. Navyše vašu miestnosť zosvetlí a opticky zväčší.

Možno zakúpiť kompletné predsieňovú zostavu alebo uskupit jednotlivé diely podľa vlastných predstáv.

Ponúkame:

  • Predsieňové steny rôznych veľkostí, ktoré sa skladajú z botníku, šuplíkov, šatníkové skrine, vešiaku, poličky alebo zrkadlá. Okrem praktického uloženie topánok získate tiež miesto pre odklad búnd a kabátov. Prevažne je oceníte v zimných mesiacoch, kedy je týchto zvrškov najviac. Moderná predsieňová stena príjemne zútulnia vašu chodbu. Príkladom je predsieňová stena Dodo, ktorú ponúkame v niekoľkých morenia.

  • Komody - univerzálny časť nábytku, ktorý slúži dobre v akomkoľvek izbe v dome. Záleží len na výbere jej prevedenia. Vo svojej ponuke máme šuplíková alebo kombinované komody. Šuplíkové obsahujú najmenej dva šuplíky alebo zásuvky v mnohých prevedeniach. Kombinované komody majú šuplíky aj skrinku, ktorá môže byť pevná alebo presklená. U niektorých typov komôd je zabudované aj osvetlenie.

  • Skříňě - patrí medzi základné úložné priestory. Skriňa má mnoho podôb a tvarov. Patrí medzi nábytok po ktorom chceme, aby plnil svoju funkciu a vyzeral dobre. Najmenšie skrine obsahujú jednu alebo dve police a šuplík. Väčší skrine vlastní viac políc, šuplíkov, skriniek, šatníková tyč alebo zrkadlo. U väčšiny skríň možno meniť vnútorné usporiadanie podľa želania.

  • Police - slúži na vyplnenie prázdneho priestoru a možno ich tiež využiť ako úložný priestor. Ponúkame jednoduché, farebne zaujímavo ladené a osvietené police. Môžu vám slúžiť tiež ako odkladací priestor na drobnosti.

  • Regály - fungujú ako otvorené úložné priestory. Možno ich doplniť zásuvkami alebo boxy s vecami. Môžete ich tiež postaviť do priestoru a opticky nimi rozdeliť miestnosť. Rozloženie záleží len na vás a vašej fantázii.

 

Späť na "Články"