Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Škandinávsky štýl vo Vašej jedálni

Spoznajte kúzlo nových materiálov a farieb vďaka novej kolekcii jedálenských stoličiek na Ketyban.sk. Túžite jednoducho zvýšiť úroveň Vašej jedálne, kuchyne či obývačky? Dodať šťavu a moderný vzhľad starým či klasickým priestorom nie je žiadny problém. Novinkou sú stoličky, ktoré kombinujú moderné materiály, krásne farby a navyše sú veľmi pohodlné. Počas krátkej chvíľky a bez väčšej námahy dodáte nový vietor akejkoľvek miestnosti či priestoru. Experimentujte a bavte sa!Jedálenská stolička Metal

Kombinácia plastu a kovu nikdy nebola viac populárna. Ak túžite po spojení jednoduchosti a farieb, je stolička Metal to pravé pre Vás. Nemusíte sa báť ani dlhého sedenia, pohodlie je zaručené vďaka mäkkému polstrovanému sedadlu z efektívnej farebnej ekokože.

Moderna jedálenska stolička Bali

Obľúbený škandinávsky štýl ľahko vytvoríte s jedálenskou stoličkou Bali (https://www.ketyban.cz/7520-zidle-bali/), elegantne spájajúcou plast a drevo. Opäť sa jedná o kus, ktorý môže Vášmu interiéru dodať moderný vzhľad ale aj jemnosť. Záleží len, akú farebnú variantu alebo kombináciu zvolíte. S touto krásnou stoličkou vedľa rozhodne nešliapnete.

Jedálenská stolička Darela

Absolútneho pohodlia dosiahnete s jedálenskou stoličkou Darela. Sedák je kompletne čalúnený a poskytuje preto nielen maximálny komfort, ale aj robustnejší a elegantnejší vzhľad. Plastová stolička-kreslo Damen

Podobnou a predsa odlišnou variantou je stolička-kreslo Damen. Pohodlne si sadnite do tejto štýlovej charizmatickej stoličky. Zaujme na prvý pohľad a svojmu užívateľovi navyše prinesie pohodlie a dostatok priestoru. Túto stoličku sa nemusíte báť použiť ani ako doplnok obývacej izby či spálne. Farebné prevedenie kreslá Damen dodá interiéru šťavu, v bielej či šedej farbe zasa dávku elegancie.

Škandinávsky štýl sa vyznačuje jednoduchosťou, čistými líniami a predovšetkým originalitou. Jednou z variant ako ho využiť, je napríklad pomocou výrazné farby a oblých tvarov s originálnym dierovaním, ako tomu je u stoličky Ct-273 blu.

Originálna plastová stolička Ct-273 blu

Nenechajte sa mýliť. Stolička môže pôsobiť detinsky, ale v správnej kombinácii sa môže skvele vynímať aj vo Vašej jedálni a obývacej izbe. Vďaka plastovému materiálu a stohovateľnosti, je tiež vhodná ako vybavenie terasy či záhradného altánku.

Obdobnú variantou môže byť stolička C-180-5. Vďaka zelenému a červenému farebnému prevedeniu, môžete využiť jednotného farebného efektu, alebo obe farby kombinovať. Výsledok bude vždy stáť za to!

Plastová jedálenská stolička C-180-5

Máte už vybrané alebo ešte stále premýšľate aká farebná kombinácia sa bude najlepšie hodiť zrovna do Vašej jedálne?


Späť na "Články"