Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Jedálenská zostava Venus

Záručná doba:2 roky
Tovar je skladom 1-2 ks

Jedálenský set Venus v industriálnom štýle a minimalistickom dizajne. Je zložený z jedálenského stola a štyroch jedálenských stoličiek.

Stôl má dosku z MDF hr. 1,5 cm so zaoblenými hranami a rohmi v trendy dekore medový dub. Kovová podnož je štvornohá s nosnými profilmi pod doskou. Toto spojenie tvorí pevný celok stola a zaisťuje výbornú stabilitu. Nohy majú v spodnej časti rektifikačné plastové klzáky, ktorými môžete vyrovnať prípadné nerovnosti podlahy a súčasne slúžia ako účinná zábrana proti jej poškodeniu. Nohy majú obdĺžnikový prierez so zaoblenými kratšími stranami. Povrchová úprava je kvalitným práškovým lakom v matnej čiernej farbe. použité materiály sú veľmi odolné, výborne sa udržujú a čistia.

Poťah stoličky je zo stredne hrubej látky. Polstrovanie je z kvalitnej PU peny, kovová štvornohá podnož s kvalitným práškovým nástrekom v antracitovom odtieni. Nohy sú kruhového prierezu a kónické. Na dotykových plochách s podlahou sú opatrené plastovými klzákmi zabraňujúci jej poškodeniu. Pre ľahšiu manipuláciu má stolička aj kovové madlo v hornej časti operadla.

Nosnosť stoličky je až 120 kg.

Rozmery:

  • stôl 150x80x76 cm
  • stolička 42x53x97x46 cm

Vzorkovník

Vzorník moření u jedálenská zostava Venus

  • Br hnědá  
  • Grey sivá  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Pre tento tovar neplatí preprava zadarmo. Cena prepravy bude upresnená na konci objednávky.

Dodacia lehota:BrGrey
----
Dodacia lehota: skladom do 2-4 týdny

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Jedálenské zostavy