Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Rozkladací jedálenský stôl Ht-409m

Výška:76 cm
Rozkládací:NE
Tvar:kulatý
Priemer:110 cm
Hrúbka stolovej dosky:6 mm
Materiál nôh:kov
Tvar nôh:atypické
Osôb:8 osob
So šuplíkmi:NE
Štýl:minimalistický
Záručná doba:2 roky
Dodáváme do:2-4 týdny

Jedálenský okrúhly rozkladací stôl Ht-409m zaujme aj napriek svojej veľkosti svojim minimalistickým dizajnom aj skvelou kresbou dekoru mramoru v harmonickej kombinácii s farbou konštrukcie a bude aj elegantným prvkom v moderných a klasicky ladených jedálňach, kuchyniach a obývacích priestoroch.

Stôl zaujme aj napriek svojej veľkosti svojim minimalistickým dizajnom aj skvelou kresbou dekoru mramoru v harmonickej kombinácii s farbou konštrukcie a bude aj elegantným prvkom v moderných a klasicky ladených jedálňach, kuchyniach a obývacích priestoroch.

Vrchná stolová doska je z matnej tvrdenej keramiky o sile 6 mm v dekore ?Taliansky snehobiely mramor?. Podkladová doska a doska rozkladu je z MDF v bielej matnej farbe. Nohy sú kovové kónické, kruhového prierezu. Na koncoch sú opatrené rektifikačnými pätkami, ktoré dovoľujú vyrovnať stôl aj na mierne zvlnenej podlahe. Plastové klzáky na pätkách eliminujú možnosť poškodenia povrchov tvrdých podláh. Mechanické súčasti sú kovové.

K stolu je možné umiestniť až 8 stoličiek.

Rozmery : 110 +40 x 110 x 76 cm.

Biely mramor (Carrarský mramor) je jedným z najznámejších mramorov na svete, pochádza z talianskeho mesta Carrara v regióne Toskánska, kde sa ťaží už od konca rímskej republiky. Ide o čisto biely mramor s jemným šedým žilkovaním. Použitie je veľmi široké, od sochárstva (Michelangelo, Bernini, Donatello) až po stavebníctvo súčasné aj historické.

Vzorkovník

Vzorník moření u rozkladací jedálenský stôl Ht-409m

  • Wt biela  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Pre tento tovar neplatí preprava zadarmo. Cena prepravy bude upresnená na konci objednávky.

Dodacia lehota:Wt
110 x 0
Dodacia lehota: skladom do 2-4 týdny

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Rozkladacie jedálenské stoly