Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Rozkladací jedálenský stôl HT-402M

Výška:77 cm
Rozkládací:ANO
Tvar:obdelníkový
Materiál nôh:dřevo
Tvar nôh:klasické
Osôb:8 osob
So šuplíkmi:NE
Štýl:moderní
Záručná doba:2 roky
Dodáváme do:5-6 týdnů

Rozkladací jedálenský stôl HT-402M WT v jedinečnom dizajne.

Jedálenský rozkladací stôl HT-402M WT je dokonalým príkladom, kedy sa dizajnová elegancia snúbi s praktickosťou. Tento stôl v industriálnom minimalistickom štýle je navrhnutý s dôrazom na čisté línie a kvalitné materiály, čo z neho robí ideálny stredobod moderne zariadenej jedálne, kuchyne alebo obývacieho priestoru. S rozmermi 140 + 40 x 80 cm a výškou 77 cm tento stôl poskytuje dostatok priestoru pre až 8 stoličiek, čo z neho robí ideálne miesto na rodinné večere alebo stretnutie s priateľmi.

Vrchná stolová doska z tvrdenej keramiky s hrúbkou 5 mm v lesklom dekore bieleho mramoru dodáva tomuto stolu nielen nadčasový vzhľad, ale aj vysokú odolnosť a jednoduchú údržbu. Konštrukcia stola a nohy z masívneho dreva spoločne s MDF konštrukčnými prvkami a podkladom keramickej dosky sú zárukou stability a dlhodobej pevnosti. Čierny matný nástrek konštrukcie a zaujímavo navrhnuté nohy s obdĺžnikovým prierezom a pozdĺžnym vybraním z oboch strán podčiarkujú industriálny charakter tohto kusu.

Centrálny rozkladací mechanizmus s blokáciou a prídavným dielom širokým 40 cm umožňuje ľahké rozšírenie stola, čo je ideálne na príležitosti, kedy potrebujete viac miesta pri stole. Táto funkcia, spoločne s celokovovou mechanikou, zaisťuje hladké a bezproblémové používanie.

S kombináciou čiernej matnej podnože a lesklej bielej keramickej dosky je jedálenský stôl HT-402M WT výnimočným a nadčasovým doplnkom vášho interiéru. Jeho dizajnová zaujímavosť, perfektne spracované detaily a veľmi odolná keramická doska s imitáciou bieleho mramoru robia z tohto stola nielen praktický kus nábytku, ale aj umelecké dielo, ktoré upúta pozornosť každého, kto vašu jedáleň navštívi.

  • Rozmery: 140 + 40 x 80 x 77 cm, poskytuje dostatok priestoru pre až 8 stoličiek
  • Materiál: Kombinácia masívneho dreva, MDF a tvrdenej keramiky v dekore bieleho mramoru
  • Dizajn: Industriálny minimalistický štýl s lesklým mramorovým dekorom a čiernym matným nástrekom
  • Funkcia: Centrálny rozkladací mechanizmus pre väčšiu flexibilitu a praktickosť


Pokiaľ hľadáte dizajnovo zaujímavý stôl, ktorý kombinuje kvalitné spracovanie s praktickosťou a vysokou odolnosťou, je jedálenský rozkladací stôl HT-402M WT od Autronic tou správnou voľbou pre váš domov. Doprajte si luxus, ktorý zaslúžite, a premeňte každé jedlo vo výnimočný okamih.

Vzorkovník

Vzorník moření u rozkladací jedálenský stôl HT-402M

  • Wt biela  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Preprava u tohto tovaru je po celej SR ZADARMO.

Dodacia lehota:Wt
140 x 80
Dodacia lehota: skladom do 5-6 týdnů

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Rozkladacie jedálenské stoly