Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Rozkladací jedálenský stôl HT-424M

Výška:76 cm
Rozkládací:ANO
Tvar:obdelníkový
Tvar nôh:s jednou nohou
Osôb:6 osob
So šuplíkmi:NE
Štýl:moderní
Záručná doba:2 roky
Tovar je skladom > 5 ks

Jedinečný jedálenský rozkladací stôl HT-424M GREY.

Jedálenský rozkladací stôl HT-424M GREY predstavuje vrchol modernej elegancie a praktickosti. S rozmermi 120 + 40 x 70 cm a výškou 76 cm , tento stôl kombinuje funkcionalitu rozkladacieho stola s luxusným vzhľadom. Vrchná stolová doska z matnej tvrdenej keramiky hrúbky 6 mm v dekore "Bulharský šedý mramor" prináša do vášho interiéru unikátnu a kontrastnú kresbu, ktorá očarí každého návštevníka.

Podkladová doska a centrálna noha rozkladacieho mechanizmu sú vyrobené z MDF v šedej matnej farbe , čo dodáva stolu sofistikovaný vzhľad. Podstava z brúseného nerezu dodáva stolu stabilný základ a zároveň pridáva moderný prvok do designu. Plastové klzáky na spodnej časti podesty chránia vaše podlahy pred poškodením.

Dizajn stola HT-424M GREY je starostlivo premyslený tak, aby harmonicky kombinoval farbu konštrukcie s kresbou dekoru mramoru. Bulharský šedý mramor, známy svojou vysokou kvalitou a luxusným vzhľadom, dodáva stolu výnimočný charakter a umožňuje jeho začlenenie do moderných aj klasicky ladených interiérov.

Rozkladacia funkcia stola, podporená kovovými mechanickými súčasťami, umožňuje ľahké rozšírenie stolovej plochy o 40 cm, čím poskytuje dostatok priestoru pre až 8 stoličiek . Tento stôl je tak ideálny pre rodinné večere, stretnutia s priateľmi alebo ako reprezentatívny prvok v kancelárskych priestoroch.

  • Rozmery: 120 + 40 x 70 x 76 cm, poskytujúce flexibilnú stolovaciu plochu
  • Materiály: Kombinácia matnej tvrdenej keramiky, MDF a brúseného nerezu
  • Dizajn: Moderný a elegantný s unikátnym dekorom "Bulharský šedý mramor"
  • Funkčnosť: Rozkladací mechanizmus na prispôsobenie potrebám priestoru a počtu hostí

Jedálenský rozkladací stôl HT-424M GREY je dokonalým riešením pre tých, ktorí hľadajú spojenie moderného designu, vysokej kvality materiálov a praktickej funkčnosti. Doprajte si tento luxusný kus nábytku a premeňte každé stolovanie na výnimočný zážitok.

Vzorkovník

Vzorník moření u rozkladací jedálenský stôl HT-424M

  • Grey sivá  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Preprava u tohto tovaru je po celej SR ZADARMO.

Dodacia lehota:Grey
120 x 70
Dodacia lehota: skladom do 5-6 týdnů

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Rozkladacie jedálenské stoly