Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Rozkladací jedálenský stôl HT-440

Výška:76 cm
Rozkládací:ANO
Tvar:obdelníkový
Materiál dosky:sklo
Tvar nôh:s jednou nohou
Osôb:8 osob
So šuplíkmi:NE
Štýl:moderní
Záručná doba:2 roky
Tovar je skladom > 5 ks

Rozkladací jedálenský stôl HT-440 WT: Vrchol modernej elegancie

Rozkladací jedálenský stôl HT-440 WT je vrcholným predstaviteľom moderného designu a luxusu. Tento stôl, s rozmermi 140 + 40 x 80 x 76 cm , sa pýši dosku z bieleho skla s hrúbkou 5 cm , ktorá je nielen praktická, ale tiež dodáva stolu ľahkosť a vzdušnosť. Možnosť rozloženia na 180x80 cm umožňuje pohodlne usadiť väčší počet hostí, čo z neho robí ideálnu voľbu pre rodinné večere či stretnutie s priateľmi.

Základom tohto stola je zaujímavo riešené podnožie s podstavou z brúseného nerezu , ktoré pridáva na celkovej stabilite a pevnosti stola. Tento prvok nielen, že zvyšuje estetickú hodnotu stola, ale aj sľubuje dlhú životnosť a odolnosť. Biely vysoký lesk v kombinácii s brúseným nerezom vytvára prepychový vzhľad, ktorý upúta pozornosť a stane sa stredobodom vašej jedálne.

HT-440 WT je viac než len jedálenský stôl; je to dizajnový kúsok, ktorý odráža vašu lásku k modernému štýlu a kvalite. Jeho čisté línie a kombinácia bieleho skla s nerezovým podnožím prináša do vášho interiéru sviežosť a moderný flair, ktorý nezostane bez povšimnutia žiadnej návštevy.

Na dosiahnutie harmonického a koordinovaného vzhľadu odporúčame kombinovať stôl HT-440 WT so stoličkami, ktoré majú podnož z brúseného nerezu. Týmto spôsobom vytvoríte konzistentný dizajnový jazyk vo vašej jedálni, ktorý je ako elegantný, tak aj časovo odolný.

  • Rozmery: 140 + 40 x 80 x 76 cm, rozkladacia na 180x80 cm pre väčšiu flexibilitu
  • Materiály: Biele sklo a brúsený nerez pre moderný vzhľad a dlhodobú odolnosť
  • Dizajn: Moderný biely lesk v kombinácii s nerezom vytvára prepychový vzhľad
  • Funkčnosť: Stabilná a pevná konštrukcia s možnosťou rozloženia pre väčší počet hostí


Rozkladací jedálenský stôl HT-440 WT je tou pravou voľbou pre každého, kto hľadá spojenie moderného designu, vysokej kvality a funkčnosti. Tento stôl nielenže obohatí váš jedálenský priestor o nádych luxusu, ale taktiež poskytne pohodlie a praktickosť, ktoré ocení každý hosť. Doprajte si tento výnimočný kus nábytku a premeňte každé stolovanie na výnimočný zážitok.

Vzorkovník

Vzorník moření u rozkladací jedálenský stôl HT-440

  • Wt biela  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Preprava u tohto tovaru je po celej SR ZADARMO.

Dodacia lehota:Wt
140 x 80
Dodacia lehota: skladom do 5-6 týdnů

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Rozkladacie jedálenské stoly