Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Drevená posteľ Cesare

Výška čela:100 cm
Výška ložnej plochy:25 cm
Vonkajšia šírka:163/183/203
Vonkajšia dĺžka:207
Zápustná hĺbka pre rošt:6 cm
Materiál:masiv
Štýl:moderní
Záručná doba:2 roky
Dodáváme do:6-7 týdnů

Moderná drevená posteľ z masívu Cesare s čalúneným čelom a rámom postele. V reakcii na moderné trendy sme tento rok prišli na trh s kombináciou masívnej drevenej postele s čalúnenými prvkami, ktoré vhodne doplnia a ešte zvýraznia práve úžitkový masív. Cesare ide už na prvý pohľad v ústrety súčasným trendom, vďaka kombinácii dreva a čalúnenie. Medzi čalúnenými opierkami na čele vyniká pôsobivá drevená mozaika, ktorá dotvára celkový dojem luxusu.
Posteľ Cesare dáva naplno vyniknúť matrac, ktorý v tomto prípade nie je zapustený, ale pokladá sa priamo na rám. Aby dokonale súznila s posteľou a zároveň kompenzovala svoje nižšie položenie, je ideálnou voľbou k Cesare vysoký dizajnový matrac, ktorý tak bude posteli jasne dominovať. Pokiaľ vám ide v spálni o každučký centimeter, bude pre vás ideálnou voľbou práve Cesare. Jej bočnice už nepresahujú matrac, posteľ tak môže mať subtílnejšie rozmery, pritom ale spálňu svojím nevšedným dizajnom jednoznačne ovládne.

Posteľ sa vyrába v troch variantoch drevín : Jadrový buk a dub a Divoký jaseň. Drevinu jadrový buk je možné vyrobiť aj vo farebnom prevedení: svetlý, teak, cherry, gaštan a eben. Divoký jaseň je možné vyrobiť vo farebnom prevedení: svetlý, šedý, eben. Požadovaný odtieň uveďte prosím do poznámky pri vyplňovaní fakturačnej adresy.

Farbu čalúnenie potom môžete vyberať zo štyroch možností .

Je len na vás, akú farebnú či materiálovú kombináciu si zvolíte.

Súčasťou postele sú dva lamelové rošty. Posteľ je bez matracov.


Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Preprava u tohto tovaru je po celej SR ZADARMO.

Dodacia lehota:Jádrový bukDubDivoký jaseň
200 x 160
200 x 180
200 x 200
Dodacia lehota: skladom do 6-7 týdnů

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Drevené postele