Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Drevená posteľ Zenn

Výška čela:113 cm
Vonkajšia šírka:174/194/214
Vonkajšia dĺžka:219
Materiál:masiv
Štýl:moderní
Záručná doba:2 roky
Dodáváme do:6-7 týdnů

Moderná drevená posteľ z masívu Zenn s čalúneným čelom. Dizajnovo vychádza zo svojej staršej sestričky Azzo svedčí o tom predovšetkým spojenie bočníc postele s levitujícími nočnými stolíkmi. Pridaná hodnota tkvie v členitom čalúnenom čele kombinovaným s drevom, ktoré dosahuje výšku 113 cm. Na svoje si tak prídu aj tí, ktorí radi čítajú pred spaním. Zenn elegantne rieši vybavenie spálne, pokiaľ v nej chcete mať maximálne zladený nábytok. K nadčasovo vyzerajúcemu ZENN už vám stačí iba komoda z rovnakého materiálu, ktorá podčiarkne štýl spálne a zároveň dá o to viac vyniknúť dominantné posteli. Akú si u nej vyberiete drevinu alebo poťahové látky, je už čisto na vás.

Posteľ sa vyrába v troch variantoch drevín: Divoký jaseň, Jadrový buk a dub. D Revin možno olejovať, požadovaný odtieň prosím uvedte do poznámky pri vyplňovaní fakturačnej adresy.

Farbu čalúnenia potom môžete vyberať zo štyroch možností. Zenn si doslova žiada o doplnenie dizajnovú matracov, ktorá tak bude onou pomyselnou čerešničkou na luxusnom torte. Je pritom jedno, či bude nižší, alebo sa bude vypínať do úctyhodnej výšky.

Je len na vás, akú farebnú či materiálovú kombináciu si zvolíte.

Posteľ je bez matracov a roštov.


Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Preprava u tohto tovaru je po celej SR ZADARMO.

Dodacia lehota:Jádrový bukDubDivoký jaseň
200 x 140
200 x 160
200 x 180
200 x 200
Dodacia lehota: skladom do 6-7 týdnů

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Drevené postele