Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Prikrývka Harmonie lux spínací

Snímatelný potah:ANO
Pratelný potah:ANO
Pre alergikov:ANO
Materiál výplne:duté vlákno
Ročné obdobie:celoroční
Záručná doba:2 roky
Dodáváme do:1-2 týdnů

Spínací variant obľúbenej prikrývky Harmonie lux, ktorá je vhodná na celoročné užívanie. Pomocou cvokov je možné mať samostatnú letnú prikrývku alebo celoročnú. Spojením dvoch prikrývok získate extra hrejivý variant.

Harmónia Lux je plnená vysoko kvalitným značkovým dutým vláknom vo forme rúna.

Výhody prikrývky:

  • veľmi hebká a nadýchaná
  • rovnomerné rozloženie vlákna zaistené prešitím
  • vhodná pre alergikov a astmatikov
  • špička v produktoch so syntetickou náplňou
  • možno prať na 60°C
  • český výrobok

Kolekcia Harmonie Lux má produkty plnené vysoko kvalitným, značkovým dutým silanizovaným* vláknom írskej spoločnosti vo forme rúna alebo guličkovej zmesi. Povrchový materiál je potom vyrobený z vysoko kvalitnej 100% bavlnenej látky francúzskej výroby.

Výrobky radu Harmonie lux je možné veľmi ľahko udržiavať. Boli testované v štátom autorizovanej skúšobni na zdravotnú nezávadnosť .

Vďaka použitým materiálom patria výrobky Harmonie lux k špičke v ponuke prikrývok a vankúšov so syntetickou náplňou (kolekcia Harmonie Lux je krytá ochrannou známkou)

Tovar je balený v luxusnej taške.

* silanizácia je chemický proces, pri ktorom sa nanášajú polysiloxany na povrch vlákien, pričom takto špeciálne upravené duté vlákno je predurčené na výrobu hebkých, jemných a antialergických lôžkovín. Silanizované rúno aj guličky držia tvar, jednotlivé vlákna sa nezlepujú a tým je vankúš aj prikrývka stále hebká a nadýchaná.


 CenaKusov 
Rozměr 220x135 cm (1000+550g)120,00 €
Rozměr 200x135 cm (900+500g)108,00 €
Späť na prikrývky