Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Matrac zo studenej peny Super Fox blue Fest

Výrobca Tropico
Tuhost:Střední a Tvrdá
Pre zaťaženie:135 Kg
Snímateľný poťah:ANO
Zimní strana:NE
Letní strana:NE
Prateľný poťah:ANO
Výška matrace:24 cm
Zóny:7 zón
Záručná doba:6 let
Tovar je skladom 3-4 ks dodání do 5.dnů

Matrac Super Fox Fest Blue s hybridnou pružnou penou. Slovenský rodinný matrac. Hybridná pena Blue spája tie najlepšie vlastnosti studenej aj pamäťovej peny a latexu - je pružná, priedušná, má optimálnu tuhosť, vynikajúcu termoreguláciu a je super odolná.

Je úžasne pohodlná a ešte lepšia ako kedykoľvek predtým. Bolo pridané na vzdušnosti, maximalizovala sa termoreguláciu a nočné potenie bolo obmedzené na minimum. Bola zvýšená pružnosť, pevnosť a odolnosť matraca.

Pre ideálne vstávanie a zaľahanie je matrac vybavený jedným alebo dvoma spevnenými bokmi. Pri objednaní si môžete sami zvoliť počet spevnených bokov. Počet spevnených bokov uveďte do poznámky objednávky.

Poznajte vynikajúce elastické vlastnosti, dokonalú podporu a odľahčenie tela i unavenej mysle.

Odporúčané uloženie - pevné alebo polohovateľné lamelové rošty.

Zloženie matraca:

  • svetlomodrá vrstva - Hybridná pružná pena - elastická vrstva zvyšujúca odrazovú pružnosť, vdušnosť a pocitovú pevnosť matraca. Zaisťuje optimálnu klímu, čím napomáha predchádzať poteniu. V profilácii Classic alebo Wellness.
  • tyrkysová vrstva - Studená pena Flexifoam - super pružná studená pena napomáha správnej termoregulácii a zaisťuje extra odrazovú pružnosť. To znamená, že sa pri spánku budete ľahko otáčať.
  • béžová vrstva - Studená pena Flexifoam - robustná vzdušná a odolná pena vyššej hustoty zaisťuje stabilizáciu celej 7 zónovej konštrukcie a dlhú životnosť. Táto vrstva má panvovú zónu - zosilnená časť matraca s koncentrovaným tlakom, ochrana bedrových kĺbov. A tiež ramenné kolísky - obmedzujú tlak a chránia ramenné kĺby pri spánku na boku.

Nosná vrstva (béžová) je opatrená tzv. CubeCare komfortnou profiláciou - tuhšia strana matraca je vybavená profiláciou v tvare kociek, vyvinutou pre zdravotné matrace. Kocky CubeCare optimalizujú rozloženie tlaku a pomáhajú tak zabrániť preležaninám.

Matrac je optarený antibakteriálnym poťahom Tencel/Aegis - vysoký 49/ podiel prírodných vlákien Tencel/viskóza s povrchovou úpravou Aegix - antibakteriálne a protiroztočové vlastnosti, zamedzuje tvorbe živného prostredia pre roztoče a je prevenciou vzniku plesní. Vhodné pre alergikov a astmatikov. Prešívaný klimatizačnými vrstvami dutých vlákien. Snímateľný a prateľný na 60 °C.

Tuhosť matraca: soft: 8, hard: 9

Poťah s Thermo Air control - špeciálny odvetrávací systém poťahu skvele spolupracuje s jadrom matraca. Zaisťuje termoreguláciu, teda spánok bez prehrievania a potenia či prílišného ochladzovania.

Možnosť voľby profilácie ? Classic ? rovná plocha, Wellness ? masážne nopky.

Predĺžená záruka na 6 rokov.

Je možné vyrobiť aj atypický rozmer

Pre koho je matrac určený?

  • pre deti mladšie ako 3 roky (profilácia Classic)
  • pre dorast a dospelých
  • pre seniorov (od výšky 20cm)
  • pre osoby, ktoré sa viac potia
  • pre osoby s pohybovými problémami (od výšky 20cm)
  • pre XXL užívateľa (výška 28cm)

Predĺžená záruka na 6 rokov. Predĺžená záruka platí iba po registrácii tovaru u výrobcu. Postup a webové stránky nájdete na letáčiku pri matraci.

NÁVOD NA ULOŽENIE A UŽÍVANIE MATRACA.

Vzorkovník

Vzorník potah u matrac zo studenej peny Super Fox blue Fest

  • Aegis Moderný poťah, ktorého špeciálne vlákna sú príjemná na dotyk a navyše likviduje roztoče (príčina astmy), plesne (príčina zápachu) a baktérie. Špeciálna úprava zaručuje trvalú funkčnosť. Je neutrálny k pokožke. Prateľný na 60 ° C.  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Preprava u tohto tovaru je po celej SR ZADARMO.

Dodacia lehota:Aegis
190 x 90 x 24
195 x 80 x 24
195 x 85 x 24
200 x 80 x 24
200 x 90 x 24
200 x 100 x 24
200 x 120 x 24
200 x 140 x 24
200 x 160 x 24
200 x 180 x 24
200 x 200 x 24
Dodacia lehota: skladom do 1-3 týdnů

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Studená pena