Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Kancelárska stolička Ka-l613

Celková výška:116-126 cm
Šírka:67 cm
Hĺbka sedadla62 cm
Výška sedáku:47-57 cm
Do hmotnosti:130 Kg
Otočná:NE
Kolieska:NE
Opierka hlavy:NE
Záručná doba:2 roky
Dostupnost:už nie je v ponuke

Skvelé kancelárske kreslo Ka-l61 3 z kolekcie Manager. Jedná sa o moderné designové kreslo určené pre náročnú kancelársku prácu, ktorou si spríjemníte maximálnym pohodlím a dokonalú ergonómiu sedenia. A to všetko vďaka vrstvenému sedáku, operadlu aj podhlavníku a praktickým členením na ergonomické zóny.

Poťah je zo svetlo šedej hladkej ekokože s bielym dekoratívnym prešitím. Výplň sedadla, vysokého operadla aj zón je z veľmi kvalitnej PU peny.

Vysoké a ergonomicky navrhnuté dvojité zónové operadlo s integrovanou opierkou hlavy, slúži nielen ako výborná opora celého chrbta a tiež podporuje správne držanie chrbtice .

Podrúčky sú plastové, lakované striebornou farbou a polstrované s poťahom šedou ekokožou. Šírka je 9 cm, dĺžka ložnej plochy je úžasných 42 cm a výška 3 cm. Pri opretí budú mať vaše ruky dokonalú a mäkkú oporu.

Kreslo je vybavené hojdacím mechanizmom . Výška sedenia sa upravuje páčkou na pravej strane cez kvalitný plynový piest. Touto páčkou sa tiež odisťuje a zaisťuje hojdací mechanizmus. Tuhosť pohupu si upravujete veľkou aretačnou skrutkou, ktorá je umiestnená pod sedákom.

Plastový päťramenný kríž je o priemere 70 cm v striebornej farbe je osadený čiernymi plastovými kolieskami určenými na koberce. Na koncoch ramien sú čierne návleky z rastrovaním z mäkšieho plastu, slúžiace na odkladanie nôh aj ako protišmykové.

Toto kancelárske kreslo je skvelou voľbou pre pohodlie s dôrazom na ergonómiu. Kvalita spracovania aj vykonané zaručujú skvelú pohodu pri každodennej alebo aj príležitostnej kancelárskej práci.

Nosnosť stoličky je až 130 kg.

Rozmery:

  • výška 116-126 cm
  • výška sedu 47-57 cm
  • šírka 67 cm
  • šírka sedu 53 cm
  • hĺbka 62 cm
  • hĺbka sedu 50 cm

Vzorkovník

Vzorník moření u kancelárska stolička Ka-l613

  • Grey sivá  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Pri ceně objednávky nad 169Eur preprava po celej SR ZADARMO.

Dodacia lehota:Grey
----
Dodacia lehota: skladom do 2-4 týdny

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Kancelárske stoličky