Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Pevný jedálenský stôl HT-533

Výška:76 cm
Rozkládací:NE
Tvar:obdelníkový
Materiál dosky:lamino
Materiál nôh:kov
Tvar nôh:klasické
Osôb:6 osob
So šuplíkmi:NE
Štýl:minimalistický
Záručná doba:2 roky
Tovar je skladom > 5 ks

Jedálenský stôl HT-533 OAK: Moderný luxus a industriálna elegancia

Vstúpte do sveta moderného luxusu s jedálenským stolom HT-533 OAK, kde sa snúbi industriálny štýl s elegantným dizajnom . Tento stôl je dokonalou reprezentáciou harmónie medzi estetikou a praktickosťou, s rozmermi 180x90x76 cm , ktoré poskytujú dostatok priestoru pre rodinné večere, pracovné schôdzky alebo pohodové chvíle s priateľmi.

Centrom pozornosti je sýto hnedá dyhová doska , ktorá verne napodobňuje očarujúce vzory a textúru duba, prinášajúca do vášho interiéru prirodzenú krásu a teplo dreva. Táto doska je vyrobená z kvalitného MDF, čo zaisťuje jej dlhodobú odolnosť a jednoduchú údržbu.
Dizajnový dôraz je kladený aj na nohy stola, ktoré sú zhotovené z vysoko kvalitného kovu a ošetrené čiernym lakom , čím tvoria výrazný kontrast s teplou farbou dosky. Táto kombinácia nielen zvyšuje estetický dojem stola, ale zároveň zaisťuje jeho stabilitu a odolnosť proti každodennému používaniu.

Stôl HT-533 OAK je navrhnutý tak, aby vnášal do každého priestoru esenciu modernosti. Jeho štylizované nuansy a detaily pridávajú vašej jedálni či kancelárii brilantný vzhľad, zatiaľ čo jeho robustná konštrukcia a použitie najkvalitnejších materiálov zaručujú dlhú životnosť a jednoduchú údržbu.

  • Rozmery: 180 x 90 x 76 cm, ideálny pre široké spektrum použitia
  • Materiál: Kvalitná MDF dyha s dubovým vzorom a robustné kovové nohy
  • Dizajn: Industriálny štýl spojený s elegantným dizajnom
  • Hmotnosť: 35,00 kg, čo zaisťuje pevnú stabilitu


Jedálenský stôl HT-533 OAK je dokonalým vyjadrením moderného luxusu a industriálnej elegancie. Pokiaľ hľadáte stôl, ktorý spája v sebe dizajn, kvalitu a funkčnosť, tento stôl je tou pravou voľbou pre váš domov alebo kanceláriu. Doprajte si tento výnimočný kus nábytku a premeňte každé stolovanie na výnimočný zážitok.

Vzorkovník

Vzorník moření u pevný jedálenský stôl HT-533

  • Oak dub  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Preprava u tohto tovaru je po celej SR ZADARMO.

Dodacia lehota:Oak
180 x 90
Dodacia lehota: skladom do 5-6 týdnů

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Pevné jedálenské stoly