Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Pevný jedálenský stôl AT-682

Výška:76 cm
Rozkládací:NE
Tvar:obdelníkový
Materiál dosky:lamino
Materiál nôh:kov
Tvar nôh:klasické
Osôb:4 osob
So šuplíkmi:NE
Štýl:minimalistický
Záručná doba:2 roky
Tovar je skladom > 5 ks

Jedálenský Stôl AT-682 OAK: Kde sa snúbi elegancia s praktickosťou

Jedálenský stôl AT-682 OAK predstavuje vrchol elegancie a sofistikovanosti vo svete moderného nábytku. S krásnym dekorom a morením duba , ktoré spoločne vytvárajú dokonalú harmóniu, tento stôl prináša do každého priestoru jedinečný charakter a teplú atmosféru. Vyrobený z vysoko kvalitnej MDF a zdobený industriálnym štýlom , je tento stôl nielen vizuálne atraktívny, ale aj vysoko odolný a praktický.

Štyri robustné kovové nohy v elegantnom čiernom odtieni nielen zaisťujú odolnosť tohto stola, ale taktiež podčiarkujú jeho modernú estetiku. Typ podnože navyše zvyšuje celkovú stabilitu stola, čo z neho robí ideálnu voľbu pre tých, ktorí hľadajú kombináciu štýlu a funkčnosti. Vďaka svojim rozmerom 120 x 75 cm ponúka stôl dostatočný priestor na rodinné večere, obchodné schôdzky alebo každodenné použitie.

AT-682 OAK sa neobmedzuje iba na svoj ohromujúci vzhľad; ponúka aj intuitívne praktické funkcie, ako sú pohyblivé klzáky, ktoré umožňujú ľahký pohyb stola bez rizika poškodenia podlahy. Tieto detaily z neho robia ideálny stôl nielen pre vysoké firemné prevádzky, ale aj pre osobné jedálenské priestory, kde sa kladie dôraz na flexibilitu a pohodlie.

S výškou 76 cm je tento jedálenský stôl AT-682 OAK predurčený stať sa stredobodom každej jedálne , kde prepojí očarujúcu estetiku s nekompromisnou kvalitou a praktickosťou. Jeho dizajn premení každé jedlo na zážitok a každú jedáleň na priestor plný štýlu a elegancie.

  • Rozmery: 120 x 75 x 76 cm, ideálny pre rôzne použitie
  • Materiál: Vysoko kvalitné MDF s dyhou divokého duba a robustné kovové nohy
  • Dizajn: Perfektné spojenie industriálneho štýlu s prirodzenou eleganciou duba
  • Funkčnosť: Pevná konštrukcia a pohyblivé klzáky pre ľahký pohyb

Objavte úplnú eleganciu a funkčnosť s jedálenským stolom AT-682 OAK od Autronic a premeňte každé stolovanie na výnimočný zážitok, ktorý zanechá trvalý dojem.

Vzorkovník

Vzorník moření u pevný jedálenský stôl AT-682

  • Oak dub  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Pri ceně objednávky nad 169Eur preprava po celej SR ZADARMO.

Dodacia lehota:Oak
120 x 75
Dodacia lehota: skladom do 5-6 týdnů

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Pevné jedálenské stoly