Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Pevný jedálenský stôl AT-631

Výška:76 cm
Rozkládací:NE
Tvar:obdelníkový
Materiál dosky:lamino
Materiál nôh:kov
Tvar nôh:klasické
Osôb:4 osob
So šuplíkmi:NE
Štýl:industriální
Záručná doba:2 roky
Tovar je skladom > 5 ks

Jedálenský Stôl AT-631 OAK: Synonymum pre eleganciu a odolnosť vo vašej jedálni

Odhaľte kúzlo moderného stolovania s jedálenským stolom AT-631 OAK od Autronic, ktorý je vrcholným predstaviteľom elegancie a kvality v industriálnom štýle. Tento stôl, zdobený matnou dyhou divokého duba , prináša do vášho priestoru teplý a prívetivý odtieň hnedej, ktorý zahŕňa prirodzenú jemnosť a krásu dreva. Jeho robustná MDF konštrukcia nielen zaručuje dlhú životnosť, ale taktiež odoláva bežnému opotrebovaniu, čím sa stáva stálym a spoľahlivým doplnkom vašej jedálne.

Vrcholom designu stola AT-631 OAK je bezpochyby povrchová úprava z morenej dubovej dyhy. Táto starostlivo spracovaná dyha nielen zachytáva podstatu tradičného drevárskeho remesla, ale taktiež výrazne umocňuje celkový estetický dojem stola. Okrem toho uľahčuje údržbu, čo znamená, že váš stôl zostane dlho krásny s minimálnou námahou.

Kontrast medzi teplou hnedou farbou dosky a elegantnými čiernymi kovovými nohami vytvára výrazný vizuálny prvok, ktorý rozjasní každý interiér. Kovové nohy nielen zaisťujú vynikajúcu stabilitu stola , ale tiež pridávajú na jeho industriálnom charaktere, čím stôl AT-631 OAK stáva ideálnym doplnkom ako pre moderné kancelárie, tak pre domácnosti hľadajúce elegantný centrálny bod jedálenského priestoru.

S rozmermi 120 x 70 cm a optimálnou výškou 76 cm je jedálenský stôl AT-631 OAK ideálne navrhnutý tak, aby poskytoval dostatok priestoru pre vaše gastronomické zážitky, či už ide o obchodné schôdzky alebo rodinné večere. Jeho univerzálny dizajn a kvalitné materiály zaistia, že tento stôl bude vynikajúcim a dlhotrvajúcim doplnkom vášho interiéru.

Vzorkovník

Vzorník moření u pevný jedálenský stôl AT-631

  • Oak dub  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Preprava u tohto tovaru je po celej SR ZADARMO.

Dodacia lehota:Oak
120 x 70
Dodacia lehota: skladom do 5-6 týdnů

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Pevné jedálenské stoly