Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Pevný jedálenský stôl DS-S200

Výška:75 cm
Rozkládací:NE
Tvar:obdelníkový
Materiál dosky:masiv
Materiál nôh:kov
Tvar nôh:atypické
Osôb:6 osob
So šuplíkmi:NE
Štýl:industriální
Záručná doba:2 roky
Tovar je skladom > 5 ks

Jedálenský Stôl DS-S200 DUB: Luxusný stredobod vášho jedálenského priestoru

Predstavujeme vám jedálenský stôl DS-S200 DUB, skvostný príklad luxusného a robustného dizajnu, ktorý je ako stvorený pre tých s vycibreným vkusom. Tento stôl, vyrobený z prvotriedneho masívneho duba , vyžaruje prírodnú farbu a klasickú citlivosť dubového dekoru, ktorá prináša do vášho jedálenského priestoru prirodzené kúzlo a eleganciu.

Jedinečným rysom tohto stola je jeho podstavec s krížovým dizajnom "Spyder" , ktorý perfektne korešponduje s odvážnymi čiernymi kovovými nohami . Tento inovatívny industriálny dizajn dodáva stolu nielen stabilnú oporu, ale aj pôsobivý vizuálny prvok, ktorý odráža spojenie elegancie a odolnosti. Výrazné dubové morenie zvýrazňuje jednotu nadčasového designu a vynikajúcej odolnosti.

DS-S200 DUB nie je iba ohromujúca vo svojom dizajne, ale tiež vyniká svojou funkčnou nadradenosťou. S rozmermi 200 x 100 cm a výškou 75 cm poskytuje tento stôl dostatočný priestor pre vaše pracovné potreby, rodinné večere alebo akúkoľvek spoločenskú udalosť. Jeho pevná a robustná doska je ideálna pre dlhé hodiny strávené pri jedle alebo diskusii, čo z neho robí ideálny stredobod pre každú príležitosť.

Vydajte sa na cestu štýlu a kvality s jedálenským stolom DS-S200 DUB. Tento stôl je viac než len kusom nábytku; je to vyhlásenie o vašom vkuse a prístupe k dizajnu interiéru. S Autronic sa každé jedlo stane nezabudnuteľným okamihom, zatiaľ čo jeho odolnosť a nadčasový dizajn zaistí, že bude vašim spoločníkom na mnoho rokov.

  • Rozmery: 200 x 100 cm, výška 75 cm, poskytujúca priestranný povrch
  • Materiál: Masívny dub s prírodnou hranou a čiernymi kovovými nohami "Spyder"
  • Dizajn: Krížový podstavec pre stabilnú oporu a industriálnu eleganciu
  • Hmotnosť: 69,50 kg, čo odráža robustnosť a kvalitu


Investujte do jedálenského stola DS-S200 DUB a obohaťte svoj jedálenský priestor o kúsok, ktorý spája funkčnosť, luxus a nevšedný dizajn. S Autronic sa každá izba premení na priestor plný štýlu, kvality a nezabudnuteľných okamihov.

Vzorkovník

Vzorník moření u pevný jedálenský stôl DS-S200

  • Dub  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Preprava u tohto tovaru je po celej SR ZADARMO.

Dodacia lehota:Dub
200 x 100
Dodacia lehota: skladom do 5-6 týdnů

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Pevné jedálenské stoly