Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Bavlnené obliečky Florida PANTHERS

Snímatelný potah:ANO
Pratelný potah:ANO
Zapínání:Zip
Materiál:100% bavlna
Záručná doba:2 roky
Dostupnost:už nie je v ponuke

Dokonalé NHL obliečky Florida PANTHERS Vás zanesie do sveta jedného z najznámejších hokejových klubov sveta.

Svietiace obliečky Florida Panthers, je absolútnou novinkou v našej ponuke hokejového obliečky NHL. Urobte tohtoročné Vianoce krásne všetkým fanúšikom Panterov z Floridy, s Radimom Vrbata ako jediným aktuálnym zástupcom českého hokeja v tomto americkom hokejovom klube. Fosforeskujúce vrstvu, ktorá v noci svieti, samozrejme ak je dostatočne osvetlená slnečným žiarením, majú všetky biele časti na prikrývke i vankúši, vrátane hokejových palíc. Rubová strana, na ktorej sú malé klubová logá, nesvieti. Svietiace obliečky Florida Panthers, je vyrobené zo 100% bavlny. Materiál má hustotu 144 niťou, jedná sa takzvanú renforce bavlnu. Vankúš aj prikrývka majú zapínanie na zips.

Hokejové obliečky NHL Florida Panthers. Fandite Jaromírovi Jágrovi v pohodlí svojej postele v klubovom obliečky panterov z Floridy! Zámorská NHL má šťastie, že v nej ešte stále hrá Jágr, tento hokejový zázrak. Floridský klub je ďalší z jeho angažmán, v jeho bohatom hokejovom životopise. Súčasne so zmenou majiteľa klubu, prišla tento rok v lete i zmena klubového loga, ktoré evidentne odakazuje na vojenskú minulosť nového vlastníka. Obliečky na prikrývku má uprostred lícnej strany veľké logo tímu, spodná a horná časť je lemovaná červeno-bielymi pruhmi, na rubovej strane sú malé logá na červenom podklade. Povlak na vankúš má rovnaký vzor ako lícna strana prikrývky.

Rozmer návliečky: 140 x 200/70 x 90 cm

Obliečky môže byť po vytiahnutí z obalu ľahko cítiť po octu. Je to spôsobené fixáciou farieb, kedy sa tekutina, ktorá pripomína vôňu octu, používa ku stálofarebnosť. Ide o staršie metódu fixácie, ktorá je zdravotne nezávadná a odznie po prvom vypraní.


 CenaKusov 
Rozměr 200x140 přikrývka, 90x70 polštář38,00 € Tovar sa už nevyrába! Vyberte si prosím iný produkt.
Vysvetlivky: skladom do 3 dnů
Späť na Bavlnené obliečky