Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Taštičkový matrac Guard Antibacterial Heaven Fest

Tuhost:Střední a Tvrdá
Pre zaťaženie:140 Kg
Snímateľný poťah:ANO
Zimní strana:NE
Letní strana:NE
Prateľný poťah:ANO
Výška matrace:20 cm
Zóny:7 zón
Záručná doba:5 let
Dodáváme do:1-3 týdnů

Ortopedický zónový matrac Guard Antibacterial Heaven je vhodný pre malých aj veľkých, pre ťažké aj ľahké. Ponúka mimoriadnu pružnosť a prispôsobivosť. To všetko vďaka použitiu hybridnej peny, bez použitia lepidiel. Matrac je antibakteriálny, s použitím technológie vyvinutej pre zdravotné matrace.

Zloženie matraca:

  • mäkšia vrstva - hybridná pružná pena. Profilácia CubeCare v tvare kociek optimalizuje rozloženie tlaku a zabraňuje preležaniu.
    Masívna vrstva pružnej a zároveň poddajnej hybridnej peny prináša mimoriadne pohodlie a perfektné podoprenie tela vo všetkých spánkových polohách. Výhody studenej peny (vzdušnosť, pružnosť), latexu (termoregulácia, nezničiteľnosť) a pamäťovej peny (prispôsobivosť) v jednej vrstve. Vynikajúci odvod vzdušnej vlhkosti i. Vysoký objem cca 40 kg/m3.
  • tuhšia vrstva - Za studena tvárnená pena Flexifoam? HR-XF (eXtra-Flex = zvýšená pružnosť) je vzdušná a vďaka svojej pružnosti uľahčuje zmenu spánkových polôh bez zvýšenej námahy a narušovaného spánku.

Zónový tvar spojovacej vlnky SpineProtector pomáha chrániť pozíciu chrbtice vďaka efektívnej distribúcii tlaku s odlíšením podľa tlakových bodov v zónach.

Príjemné vstávanie
Matrac môžete zakúpiť aj so spevnenými bokmi v šírke 10cm po jej obvode alebo len jej časti. Vďaka vystuženiu bude vstávanie aj sedenie na matrac výrazne pohodlnejšie. Túto vlastnosť matraca určite ocenia nielen seniori.

Matrac je vybavený funkčným poťahom Medical Concept . Poťah s prírodnými vláknami Tencel Lyocell. Obe polovice poťahu sú prešité klimatizačnými vrstvami dutých vlákien. Polovica poťahu je vybavená pamäťovou penou s prateľnosťou 30 ° C, druhá polovica je prateľná na 60 ° C. Dvojdielna konštrukcia, odolné šitie overlock. Ventilačná 3D mriežka s funkciou Thermo Control - stála vzdušnosť a obmedzenie potenia. Vďaka klimatizačnému prešívaniu na oboch stranách je vzdušnosť maximálna.

Predĺžená záruka na 5 rokov.

Matrac je možné uložiť na pevné aj polohovateľné lamelové rošty. Matrac je vysoký 20 cm a vhodný do nosnosti do 140 kg.

Matrac sa vyrába v rozmeroch: 90x200, 80x200, 85x195, 90x190, 80x195, 100x200 cm. Je možné vyrobiť aj atypický rozmer.

Predĺžená záruka na 5 rokov. Predĺžená záruka platí iba po registrácii tovaru u výrobcu. Postup a webové stránky nájdete na letáčiku pri matraci.

NÁVOD NA ULOŽENIE A UŽÍVANIE MATRACA.

Vzorkovník

Vzorník potah u taštičkový matrac Guard Antibacterial Heaven Fest

  • Medical Concept Poťah s prírodnými vláknami Tencel Lyocell. Dvojdielna konštrukcia s obojstranným prešívaním? CLIMA? s dutými vláknami pre správnu cirkuláciu vzduchu a obmedzenie potenia. Odolné šitie overlocky. Ventilačná mriežka s funkciou Thermo Control zabezpečí zvýšené prúdenie vzduchu a elimináciu vlhkosti. Prateľný na 60 ° C.  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Preprava u tohto tovaru je po celej SR ZADARMO.

Dodacia lehota:Medical Concept
200 x 80 x 20
200 x 90 x 20
200 x 100 x 20
200 x 120 x 20
200 x 140 x 20
200 x 160 x 20
200 x 180 x 20
Dodacia lehota: skladom do 1-3 týdnů

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Taštičkové matrace