Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Taštičkový matrac Guard Antibacterial Heaven

Tuhost:Střední a Tvrdá
Pre zaťaženie:140 Kg
Snímateľný poťah:ANO
Zimní strana:NE
Letní strana:NE
Prateľný poťah:ANO
Výška matrace:20 cm
Zóny:7 zón
Záručná doba:5 let
Tovar je skladom > 5 ks dodání do 3 dnů

Ortopedický zónový matrac Guard Antibacterial Heaven je vhodný pre malých aj veľkých, pre ťažké aj ľahké. Ponúka mimoriadnu pružnosť a prispôsobivosť. To všetko vďaka použitiu hybridnej peny, bez použitia lepidiel. Matrac je antibakteriálny, s použitím technológie vyvinutej pre zdravotné matrace.

Zloženie matraca:

  • mäkšia vrstva - hybridná pružná pena. Profilácia CubeCare v tvare kociek optimalizuje rozloženie tlaku a zabraňuje preležaniu.
    Masívna vrstva pružnej a zároveň poddajnej hybridnej peny prináša mimoriadne pohodlie a perfektné podoprenie tela vo všetkých spánkových polohách. Výhody studenej peny (vzdušnosť, pružnosť), latexu (termoregulácia, nezničiteľnosť) a pamäťovej peny (prispôsobivosť) v jednej vrstve. Vynikajúci odvod vzdušnej vlhkosti i. Vysoký objem cca 40 kg/m3.
  • tuhšia vrstva - Za studena tvárnená pena Flexifoam? HR-XF (eXtra-Flex = zvýšená pružnosť) je vzdušná a vďaka svojej pružnosti uľahčuje zmenu spánkových polôh bez zvýšenej námahy a narušovaného spánku.

Zónový tvar spojovacej vlnky SpineProtector pomáha chrániť pozíciu chrbtice vďaka efektívnej distribúcii tlaku s odlíšením podľa tlakových bodov v zónach.

Matrac je vybavený funkčným poťahom Medical Concept . Poťah s prírodnými vláknami Tencel Lyocell. Obe polovice poťahu sú prešité klimatizačnými vrstvami dutých vlákien. Polovica poťahu je vybavená pamäťovou penou s prateľnosťou 30 ° C, druhá polovica je prateľná na 60 ° C. Dvojdielna konštrukcia, odolné šitie overlock. Ventilačná 3D mriežka s funkciou Thermo Control - stála vzdušnosť a obmedzenie potenia. Vďaka klimatizačnému prešívaniu na oboch stranách je vzdušnosť maximálna.

Predĺžená záruka na 5 rokov.

Matrac je možné uložiť na pevné aj polohovateľné lamelové rošty. Matrac je vysoký 20 cm a vhodný do nosnosti do 140 kg.

Matrac sa vyrába v rozmeroch: 90x200, 80x200, 85x195, 90x190, 80x195, 100x200 cm. Je možné vyrobiť aj atypický rozmer.

Predĺžená záruka na 5 rokov. Predĺžená záruka platí iba po registrácii tovaru u výrobcu. Postup a webové stránky nájdete na letáčiku pri matraci.

NÁVOD NA ULOŽENIE A UŽÍVANIE MATRACA.

Vzorkovník

Vzorník potah u taštičkový matrac Guard Antibacterial Heaven

  • Medical Concept Poťah s prírodnými vláknami Tencel Lyocell. Dvojdielna konštrukcia s obojstranným prešívaním? CLIMA? s dutými vláknami pre správnu cirkuláciu vzduchu a obmedzenie potenia. Odolné šitie overlocky. Ventilačná mriežka s funkciou Thermo Control zabezpečí zvýšené prúdenie vzduchu a elimináciu vlhkosti. Prateľný na 60 ° C.  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Preprava u tohto tovaru je po celej SR ZADARMO.

Dodacia lehota:Medical Concept
200 x 80 x 20
200 x 90 x 20
200 x 100 x 20
200 x 120 x 20
200 x 140 x 20
200 x 160 x 20
200 x 180 x 20
Dodacia lehota: skladom do 1-3 týdnů

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Taštičkové matrace