Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Kancelárska stolička Ka-y340

Celková výška:113-123 cm
Šírka:64 cm
Hĺbka sedadla65 cm
Výška sedáku:46-56 cm
Do hmotnosti:120 Kg
Otočná:ANO
Kolieska:ANO
Opierka hlavy:ANO
Podrúčky:ANO
Mechanika:houpací
Materiál kríža:plast
Záručná doba:2 roky
Dostupnost:už nie je v ponuke

Elegantné herné kreslo Ka-y340 v dizajne sedačky závodného vozidla v prevedení Colorful Racing Style so zaoblenými líniami vo výraznom kontraste s ostro rezanými rysmi plastového lemovania otvorov na ?bezpečnostné pásy?. Uprostred sú spojené výrazným prvkom v štylizovanom tvare mušle. Tieto dizajnové otvory v hornej časti operadla nielen potrebný závodný vzhľad, ale tiež uľahčuje manipuláciu .

Táto stolička nesklame a zaručí pohodlie aj pohodu pri akejkoľvek činnosti, kde ju bude potrebné a ešte bude v interiéri vďaka svojej výraznej farebnosti

Poťah je kombináciou s tradičnou červenej a čiernej látky, doplnený väčšími prvkami zo striebornej ekokože. Obvodové prešitie je vo farbách konkrétnych látok, tj červenej a čiernej. Polstrovanie je z kvalitnej PU peny.

Stolička je vybavená hojdacím mechanizmom s nastavením protiváhy a aretáciou v základnej polohe. Tuhosť protiváhy je možné regulovať veľkou plastovou skrutkou, umiestnenou pod sedákom. Výška sedenia sa upravuje páčkou na pravej strane cez kvalitný plynový piest.

Znavené ruky z celodenného hrania či práce si môžete pohodlne položiť na polstrované podrúčky , na ložnej ploche polstrovanej čiernou a na obvodovej červenou látkou. Šírka podrúčiek je 8 cm, ložná plocha 37 cm a výška 3 cm.

Operadlo je vyššie , s integrovanou statickou opierkou hlavy .

Kríž je čierny plastový s priemerom 64 cm, čo zaisťuje výbornú stabilitu aj pri fyzicky náročnejších hier. Na koncoch ramien kríža sú v čiernej farbe výrazné protišmykové plochy. Kolieska sú plastové pr. 5 cm s červenou obvodovou gumou, vhodná na tvrdé podlahy .

Nosnosť stoličky je až 120 kg.

Rozmery:

  • výška 113-123 cm
  • výška sedu 46-56 cm
  • šírka 64 cm
  • šírka sedu 51 cm
  • hĺbka 65 cm
  • hĺbka sedu 50 cm

Vzorkovník

Vzorník moření u kancelárska stolička Ka-y340

  • Red červena  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Preprava u tohto tovaru je po celej SR ZADARMO.

Dodacia lehota:Red
----
Dodacia lehota: skladom do 5-6 týdnů

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Kancelárske stoličky