Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Kancelárska stolička Ka-y352

Celková výška:112-122 cm
Šírka:65 cm
Hĺbka sedadla65 cm
Výška sedáku:47-57 cm
Do hmotnosti:130 Kg
Otočná:NE
Kolieska:NE
Opierka hlavy:NE
Záručná doba:2 roky
Tovar je skladom > 5 ks

Veľmi elegantné a výrazné herné kreslo Ka-y352 v dizajne sedačky závodného vozidla v prevedení Dark Racing Style so zaoblenými líniami vo výraznom kontraste s ostro rezanými rysmi plastového lemovania otvorov na ?bezpečnostné pásy? vo farebnom odtieni strieborných/červených doplnkov. Lemovanie má vytiahnuté horné vonkajšie rohy, čím ešte viac vyniká štylizovaný design závodov a rýchlosti. Tieto otvory v hornej časti operadla majú nielen potrebný závodný vzhľad, ale tiež uľahčujú manipuláciu .

Toto herné a kancelárske kreslo je skvelou voľbou, či už stojí za hracím alebo kancelárskym stolom. Vždy pôsobí ako neprehliadnuteľný dizajnový solitér. Kvalita spracovania, dôraz na pohodlie a ergonómiu, to zaručuje pohodu pri dlhých herných večeroch aj dennej kancelárskej práci. Budete mať veľkú dilemu, či toto kreslo opustíte a vezmete zavďak obyčajným kreslom alebo na ňom zostanete aj pri relaxe či sledovaní televízie.

Poťah je kombináciou čiernej látky, čiernej perforovanej ekokože a striebornými/červenými doplnkami aj z ekokože. Ako podčiarknutie športového dizajnu sú strieborné/červené doplnky v dekore Carbon. Obvodové aj centrálne prešitie je v bielej farbe. Polstrovanie je z kvalitnej PU peny.

Stolička je vybavená hojdacím mechanizmom s nastavením protiváhy a aretáciou v základnej polohe. Tuhosť protiváhy je možné regulovať veľkou plastovou skrutkou, umiestnenou pod sedákom. Výška sedenia sa upravuje páčkou na pravej strane cez kvalitný plynový piest .

Znavené ruky z celodenného hrania či práce si môžete pohodlne položiť na čalúnené odklápacie podrúčky , na ložnej ploche čalúnené čiernou látkou a na obvodovej striebornou/červenou ekokožou. Akčný rádius odklopenia je 0°-90°, čím sa dostanú do zákrytu s operadlom a nijako neobmedzujú pohyb. Šírka podrúčiek je 9 cm, ložná plocha 27 cm a výška 3 cm.

Operadlo je vyššie, s integrovanou statickou opierkou hlavy . Stred sedadla a operadla je čalúnený čiernou ekokožou s hustou mikroperforáciou. Túto priedušnú úpravu oceníte najmä pri dlhom sedení av letných sparných mesiacoch. Polstrovanie je ergonomicky tvarované a slúži ako výborná opora chrbta.

Kríž je veľký čierny plastový s priemerom 70 cm, čo zaisťuje dokonalú stabilitu aj pri fyzicky náročnejších hrách. Na koncoch ramien kríža sú vo farbe doplnkov protišmykové plochy. Kolieska sú plastové s priemerom 5 cm s čiernou obvodovou gumou, vhodné na tvrdé podlahy .

Nosnosť stoličky je až 130 kg.

Rozmery:

  • výška 112-122 cm
  • výška sedu 47-57 cm
  • šírka 65 cm
  • šírka sedu 49 cm
  • hĺbka 65 cm
  • hĺbka sedu 48 cm

Vzorkovník

Vzorník moření u kancelárska stolička Ka-y352

  • Sil  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Pri ceně objednávky nad 169Eur preprava po celej SR ZADARMO.

Dodacia lehota:Sil
----
Dodacia lehota: skladom do 2-4 týdny

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Kancelárske stoličky