Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Pevný jedálenský stôl AT-686

Výška:75 cm
Rozkládací:NE
Tvar:obdelníkový
Materiál dosky:lamino
Materiál nôh:kov
Tvar nôh:klasické
Osôb:6 osob
So šuplíkmi:NE
Štýl:minimalistický
Záručná doba:2 roky
Dodáváme do:5-6 týdnů

Jedálenský Stôl AT-686 OAK: Majstrovský výtvor modernej elegancie a funkčnosti

Jedálenský stôl AT-686 OAK predstavuje vrchol sofistikovaného dizajnu a funkčnosti, ideálny na premenu každého pracoviska či domácnosti. S jeho veľkorysými rozmermi 160 x 80 cm sa tento stôl stáva centrálnym bodom každého priestoru, či už je umiestnený vo firemnej jedálni alebo vo vašej domácej obývačke. Doska stola s matnou povrchovou úpravou a očarujúcim dekorom divokého duba prináša teplý a príjemný odtieň hnedej, ktorý obohatí interiér o nádych prírodnej elegancie.

Dýhovaná doska dodáva tomuto stolu charakteristický industriálny vzhľad, ktorý je doplnený štyrmi robustnými kovovými nohami v elegantnom čiernom lakovanom prevedení. Tento kontrast medzi prírodným drevom a moderným kovom podčiarkuje jeho univerzálnu príťažlivosť a dodáva mu moderný pôvab, ktorý bez námahy zapadne do rôznych dekoračných štýlov.

AT-686 OAK nie je len o vizuálnej kráse; je navrhnutý s dôrazom na praktickosť. Jeho konštrukcia zaisťuje vysokú odolnosť a dlhú životnosť, čo z neho robí spoľahlivú voľbu pre každodenné použitie. Pohyblivé klzáky pod nohami stola uľahčujú premiestňovanie bez rizika poškodenia podlahy , čo pridáva na jeho intuitívnej funkčnosti a užívateľskom komforte.

Tento jedálenský stôl nie je len nábytkom; je to umelecké dielo, ktoré odráža majstrovské remeselné spracovanie a zmysel pre detail. Jeho minimalistický dizajn, kombinovaný s kvalitou materiálov a precíznym prevedením, z neho robí nielen praktický, ale aj esteticky príťažlivý kúsok, ktorý zaujme každého návštevníka.

Jedálenský stôl AT-686 OAK je určený pre tých, ktorí hľadajú spojenie medzi minimalizmom, funkčnosťou a odolnosťou. Jeho nadčasový pôvab a univerzálny dizajn z neho robia ideálnu voľbu pre rozmanité prostredie, od moderných kancelárií po útulné domovy, kde prinesie pocit pohodlia a elegancie.

  • Rozmery: 160 x 80 cm, ideálny pre rodinné večere aj obchodné schôdzky
  • Hmotnosť: 26,00 kg, odraz robustnej a stabilnej konštrukcie
  • Materiály: Vysoko kvalitné MDF s dyhou divokého duba a kovové nohy v čiernom lakovanom prevedení
  • Vlastnosti: Matná povrchová úprava, pohyblivé klzáky, industriálny design


Investujte do jedálenského stola AT-686 OAK a doprajte svojmu priestoru nielen kúsok nábytku, ale pravý klenot, ktorý odráža luxus, kvalitu a funkčnosť.

Vzorkovník

Vzorník moření u pevný jedálenský stôl AT-686

  • Oak dub  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Preprava u tohto tovaru je po celej SR ZADARMO.

Dodacia lehota:Oak
160 x 80
Dodacia lehota: skladom do 5-6 týdnů

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Pevné jedálenské stoly