Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Pevný jedálenský stôl DS-U140

Výška:75 cm
Rozkládací:NE
Tvar:obdelníkový
Materiál dosky:masiv
Materiál nôh:kov
Tvar nôh:atypické
Osôb:4 osob
So šuplíkmi:NE
Štýl:industriální
Záručná doba:2 roky
Tovar je skladom > 5 ks

Jedálenský Stôl DS-U140 DUB: Luxusný stredobod vašej jedálne

Predstavujeme vám jedálenský stôl DS-U140 DUB, majstrovské dielo, ktoré dokonale skĺbia kvalitu dreva a eleganciu kovu. Tento stôl, navrhnutý s ohľadom na moderný industriálny štýl, je výnimočný svojim bezproblémovým spojením týchto dvoch materiálov, čo mu prepožičiava ako robustnosť, tak sofistikovanosť. Matná povrchová úprava a sýto hnedá farba dubového dekoru dodávajú tomuto kúsku nadčasový vzhľad, ktorý sa ľahko začlení do širokej škály interiérových štýlov.

Stôl DS-U140 DUB pýši sa masívnou drevenou doskou , ktorá predstavuje obdĺžnikový tvar stola a zvyšuje jeho estetickú hodnotu. Bohatý dubový dekor nielen skrášľuje povrch stola, ale taktiež zaručuje jeho odolnosť a dlhodobú pevnosť. Tento stôl je teda ideálnym miestom na stretnutie od formálnych obchodných schôdzok až po útulné rodinné večere, kde vytvára atmosféru plnú sofistikovanosti a tepla.

Kovové Nohy v Tvare "U" Pre Stabilitu a Moderný Vzhľad

Konštrukčná pevnosť tohto jedálenského stola je umocnená kovovými nohami v tvare "U" , ktoré sú sfarbené do elegantného čierneho odtieňa. Tento dizajn nielen harmonicky kontrastuje s teplým odtieňom drevenej dosky, ale taktiež zaisťuje výnimočnú stabilitu. Inovatívne obvodové podnož poskytuje zvýšenú stabilitu, čo znamená maximálne pohodlie a istotu pri každom použití.

Jedálenský stôl DS-U140 DUB je skutočným príkladom, ako sa dá dokonale skĺbiť štýl a funkčnosť. S rozmermi 140 x 90 x 75 cm a hmotnosťou 61,50 kg je tento stôl nielen robustný, ale aj dostatočne priestranný pre všetky vaše jedálenské potreby. Je to nielen praktický kus nábytku, ale aj výrazný dizajnový prvok, ktorý obohatí každý jedálenský priestor o luxusný a sofistikovaný prvok.

  • Rozmery: 140 x 90 x 75 cm, ideálny pre rôzne použitie
  • Materiál: Masívny dub pre doskou a kovové nohy v tvare "U"
  • Dizajn: Moderný industriálny štýl s matnou povrchovou úpravou
  • Funkčnosť: Robustná konštrukcia a stabilné podnože pre maximálne pohodlie

Doprajte svojmu jedálenskému priestoru elegantnú premenu s jedálenským stolom DS-U140 DUB od Autronic, ktorý je synonymom pre luxus, funkčnosť a robustnosť. Tento stôl je prínosom pre každý priestor, ktorý zdobí, a zároveň sľubuje dlhoročné nezabudnuteľné chvíle strávené okolo neho.

Vzorkovník

Vzorník moření u pevný jedálenský stôl DS-U140

  • Dub  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Preprava u tohto tovaru je po celej SR ZADARMO.

Dodacia lehota:Dub
140 x 90
Dodacia lehota: skladom do 5-6 týdnů

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Pevné jedálenské stoly