Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Jedálenská zostava Madrid 4+1

Záručná doba:2 roky
Dodáváme do:3-4 týdny

Jedálenský set Madrid 4 + 1 je vyrobený z kombinácie masívneho dreva a laminátu a obsahuje tieto prvky: 1x rovnú lavicu Madrid , 1x jedálenský stôl Berlín a 4x stoličku London . Tento jedálenský set je ponúkaný vo všetkých dekoroch drevín a poťahových látok (viď. Vzorkovník dezénov a látok).

Rozkladací jedálenský stôl Berlín je vyrobený z kvalitnej laminovanej dosky, ktorá je na bokoch opatrená plastovou hranou odolnou proti mechanickému poškodeniu. Roztiahnutím stôl predĺžite o 60cm, rozkladací diel je uložený pod stolovou doskou. Prosíme, berte na vedomie, že na rozťahovacích dieloch u našich jedálnych stolov je smer rokov dreva iný, než na hornej doske.

Jedálenská stolička London je vyrobená z kvalitného bukového masívu, dezén stoličky je upravený podľa Vášho výberu vo vzorkovníka (vyberiete tak dezén celého jedálneho setu). Farba prešitie je tiez vyberaná vo vzorkovníka.

Rovná lavica Madrid je vyrobená z kvalitnej laminovanej dosky s hrúbkou 18mm, hrany sú vybavené ABS profily, ktoré sú vysoko odolné proti mechanickému poškodeniu. Sedacie hĺbka lavice je 56cm, sedacia výška 46cm ac ELKOVÝ výška lavice je 83cm, pod sedákom sa nachádza úložný priestor o hĺbke 10cm. Veľkosť lavica je voliteľná vždy po piatich centimetroch v rozmedzí od 50 - 120cm. Hrany sú opatrené profily ABS, ktoré sú vysoko nárazuvzdorné.
Čalúnenie lavica je zo špeciálnych PUR pien odolných proti presedený.


Lavicu Madrid ponúkame vo všetkých dekoroch, všetkých poťahových látkach a v troch typoch prešitie opierky - guľaté, lomené a policové, všetky tieto parametre si môžete vybrať vo vzorníkoch nižšie.

Pokiaľ by Vám k umiestnenie viac vyhovovala rohová lavica, potom sa pozrite na Jedálenský set Madrid 2 + 1.

Upozornenie: Systém Vám umožní výber len jednej látky, ak budete požadovať očalúnenie v dvoch vzoroch označte vo vzorkovníku jednu z požadovaných látok a druhú uveďte v objednávke do poznámky. U pruhovaných látok nemôžu dodržať nadväznosť pruhov medzi sedadlom a operadlom.

Tovar je vyrábaný na zákazku, podľa Vašich požiadaviek.

Rozmery:

  • hĺbka sedu: 43 cm
  • výška sedu 46 cm
  • celková hĺbka 57 cm
  • celková výška: pri očalúnenie B 83 cm, pri očalúnenie A a C 86 cm

Jednotlivé prvky jedálneho setu Madrid u nás môžete zakúpiť aj samostatne.

Kombináciu látok je možné urobiť na základe priania zákazníka.



Preprava u tohto tovaru je po celej SR ZADARMO.

Späť na Jedálenské zostavy