Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Kancelárska stolička Ka-y213

Celková výška:114-124 cm
Šírka:63 cm
Hĺbka sedadla62 cm
Výška sedáku:46-56 cm
Do hmotnosti:130 Kg
Otočná:NE
Kolieska:NE
Opierka hlavy:NE
Záručná doba:2 roky
Tovar je skladom > 5 ks

Luxusné herné a kancelárske kreslo Ka-y213 z kolekcie TOP racing. Jedná sa o moderné designové kreslo, navrhnuté nielen pre náročné požiadavky PC hráčov, ale je prispôsobené aj pre štandardnú kancelársku prácu. To všetko v maximálnom pohodlí a pri dokonalej ergonómii sedenia.

Poťah je kombináciou modrej/sivej a čiernej perforovanej ekokože na sedáku i operadle, čiernej sieťoviny MESH a čiernej, jemne hrubej látky látky na sedáku i bokoch opierky hlavy. Operadlo je čierny plastový výlisok vo futuristickom dizajne . Výplň sedadla aj hlavovej opierky je z veľmi kvalitnej a tuhej PU peny, vystuženie a pružnosť zaisťujú látkové popruhy.

Vysoké, priedušné a ergonomicky navrhnuté operadlo s integrovanou zosilnenou opierkou hlavy , polstrovanou a výškovo nastaviteľnou bedrovou opierkou slúži nielen ako výborná opora celého chrbta a tiež podporuje správne držanie chrbtice.

Podrúčky sú plastové, polstrované a potiahnuté modrou/sivou a čiernou ekokožou. Šírka je 7 cm, dĺžka ložnej plochy 33 cm a výška 3 cm. Pri sklápaní sedadla sa pohybujú a kopírujú jeho pohyb a polohu.

Kreslo je vybavené permanent contact mechanizmom s plynulou aretáciou . Pri vypnutí je možné sa s operadlom voľne pohupovať . Výška sedenia sa upravuje jednou páčkou na pravej strane cez kvalitný plynový piest . Poloha operadla sa nastavuje druhou páčkou, umiestnenou aj na pravej strane kresla.

Masívny čierny plastový kríž s modrými/šedými protišmykovými plastovými doplnkami je osadený čiernymi plastovými kolieskami priemeru 6 cm s modrým/šedým racing stredom a gumovým obvodom ideálnymi na tvrdé podlahy . So stabilitou celých 70 cm priemeru kríža si môžete dovoliť aj tie najnáročnejšie hry.

Nosnosť stoličky je až 130 kg.

Rozmery:

  • výška 114-124 cm
  • výška sedu 46-56 cm
  • šírka 63 cm
  • šírka sedu 51 cm
  • hĺbka 62 cm
  • hĺbka sedu 49 cm

Toto herné a kancelárske kreslo je skvelou voľbou, či už stojí za hracím alebo kancelárskym stolom. Vždy pôsobí luxusne, ako neprehliadnuteľný dizajnový solitér. Kvalita spracovania, dôraz na pohodlie a ergonómiu, to zaručuje pohodu pri dlhých herných večeroch aj dennej kancelárskej práci. Budete mať veľkú dilemu, či toto kreslo opustíte a vezmete zavďak obyčajným kreslom alebo na ňom zostanete aj pri relaxe či sledovaní televízie.

Vzorkovník

Vzorník moření u kancelárska stolička Ka-y213

  • Grey sivá  
  • Blue  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Pri ceně objednávky nad 169Eur preprava po celej SR ZADARMO.

Dodacia lehota:GreyBlue
----
Dodacia lehota: skladom do 2-4 týdny

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Kancelárske stoličky