Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Kancelárska stolička Ka-y362

Celková výška:115-125 cm
Šírka:68 cm
Hĺbka sedadla64 cm
Výška sedáku:47-57 cm
Do hmotnosti:130 Kg
Otočná:NE
Kolieska:NE
Opierka hlavy:NE
Záručná doba:2 roky
Tovar je skladom > 5 ks

Luxusné kancelárske kreslo Ka-y362 z kolekcie TOP manager. Jedná sa o moderné designové kreslo , navrhnuté pre náročnú kancelársku prácu. A to v maximálnom pohodlí a pri dokonalej ergonómii sedenia .

Toto kancelárske kreslo je skvelou voľbou na pohodlie, relax av interiéri ho rozhodne neprehliadnete. Kvalita spracovania, dôraz na pohodlie a ergonómiu, to zaručuje pohodu pri každodennej alebo aj príležitostnej kancelárskej práci. Iste radi vymeníte vaše štandardné kreslo za toto s jeho relax funkciami.

Poťah je šedej stredne hrubej látky. Výplň dvojitého sedadla aj vysokého operadla je zhotovená z veľmi kvalitnej PU peny.

Vysoké, čiastočne priedušné a ergonomicky navrhnuté dvojité operadlo s integrovanou opierkou hlavy , slúži nielen ako výborná opora celého chrbta a tiež podporuje správne držanie chrbtice. K tomu prispieva aj malý bedrový vankúšik .

Podrúčky sú plastové, polstrované a potiahnuté šedou látkou. Šírka je 8 cm, dĺžka ložnej plochy je úžasných 38 cm a výška 3 cm. Pri sklápaní sedadla sa pohybujú a kopírujú jeho pohyb a polohu. Vaše ruky budú mať pri odpočinku dokonalú a mäkkú podporu.

Kreslo je vybavené permanent contact mechanizmom s plynulou aretáciou . Pri vypnutí je možné sa s operadlom voľne pohupovať .

Výška sedenia sa upravuje jednou páčkou na pravej strane cez kvalitný plynový piest . Poloha operadla sa nastavuje druhou páčkou, umiestnenou aj na pravej strane kresla.

Čierny plastový kríž s priemerom 70 cm je osadený čiernymi plastovými kolieskami, určenými na koberce .

Nosnosť stoličky je až 130 kg.

Rozmery:

  • výška 115-125 cm
  • výška sedu 47-57 cm
  • šírka 68 cm
  • hĺbka 64 cm

Vzorkovník

Vzorník moření u kancelárska stolička Ka-y362

  • Grey sivá  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Pri ceně objednávky nad 169Eur preprava po celej SR ZADARMO.

Dodacia lehota:Grey
----
Dodacia lehota: skladom do 2-4 týdny

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Kancelárske stoličky