Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Jedálenské kreslo HC-533

Celková výška:84 cm
Šírka:57 cm
Výška sedadla:50 cm
Do hmotnosti:120 Kg
Vysoko záťažová:nezadáno
Čalúnený sedák:ANO
Podrúčky:NE
Záručná doba:2 roky
Tovar je skladom > 5 ks

Čalúnené kreslo s mnohými možnosťami.

Kreslá alebo aj stoličky HC-533 sú jedinečné svojimi možnosťami využitia. Ideálne doplní Vašu jedáleň, kanceláriu, konferenčnú miestnosť a to vždy s eleganciou a vkusom v industriálnom/loft štýle.

Konštrukcia sedadla i operadla má pevnú kovovú kostru, poťah je z jemne hrubej látky v béžovom odtieni. Polstrovanie je z pevnej PU peny, na sedáku v hustote 28 kg/m3 a na operadle 24 kg/m3. Na pohodlie posedu poslúži nielen bohaté polstrovanie, ale aj praktické a pohodlné opierky rúk.

Príjemný dekoratívne prvky tvoria centrálny čalúnový vťah na operadle az vonkajšej strany kosoštvorcové prešívanie. Neoddeliteľnou súčasťou je široká látková paspula vo farbe stoličky, lemujúca celý obvod.

Stabilitu zaisťuje designovaná štvornohá podnož s centrálnym uchytením škrupiny. Konštrukcia jednotlivých lúčov nôh je štvorcového prierezu, odľahčená stredovým priezorom. Povrchová úprava je kvalitným práškovým nástrekom v čiernej matnej farbe. Podnož stoličky je rektifikovateľná, na každom lúči nohy je výškovo nastaviteľný klzák s plastovým krytom. Ten zamedzí možnosti poškodenia tvrdých podláh.

Vzorkovník

Vzorník moření u jedálenské kreslo HC-533

  • Grey2  
  • Crm2  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Pri ceně objednávky nad 169Eur preprava po celej SR ZADARMO.

Dodacia lehota:Grey2Crm2
----
Dodacia lehota: skladom do 5-6 týdnů

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Jedálenské kreslá