Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Jedálenské kreslo PIKA

Celková výška:84 cm
Šírka:58 cm
Hĺbka sedadla:43 cm
Výška sedadla:52 cm
Do hmotnosti:120 Kg
Vysoko záťažová:NE
Čalúnený sedák:ANO
Materiál sedadla:čalounění
Podrúčky:ANO
Záručná doba:2 roky
Tovar je skladom > 5 ks

Moderná jedálenská stolička PIKA v elegantnej a komfortnej podobe pre každý interiér

Jedálenská stolička PIKA predstavuje skvelý príklad, kde sa snúbi moderný dizajn s praktickosťou a pohodlím. Tento model vyniká svojim industriálnym štýlom, ktorý je zároveň vysoko elegantný a nadčasový. Poťah stoličky je vyrobený z vysoko kvalitnej zamatovej látky v matnom prevedení, ktorá dodáva nádych luxusu a sofistikovanosti.


Pevnosť a stabilita

Kostra stolička je vyrobená z pevného kovu , čo zaručuje dlhodobú stabilitu a odolnosť. Štyri kónické nohy stoličky sú pokryté kvalitným práškovým nástrekom v čiernej matnej farbe , čo dodáva celkovému vzhľadu stoličky jednotný a profesionálny vzhľad. Nohy sú ukončené čiernymi plastovými klzákmi, ktoré chránia tvrdé povrchy podláh pred poškriabaním.

Maximálny komfort

Pre maximálne pohodlie je stolička vybavená 8 cm zvýšeným a extra polstrovaným sedákom . Opierky majú praktickú výšku 69 cm od podlahy, čo zaisťuje pohodlné opretie pri dlhodobom sedení. Vnútorné časti operadla a boky stoličky sú zdobené zvislými prešitiami, čo pridáva na estetickej hodnote a zároveň podporuje pohodlie.

Ideálne pre rôzne priestory

Vďaka svojmu univerzálnemu dizajnu a všestrannosti sa stolička PIKA BK4 hodí nielen do jedálenských a obývacích priestorov, ale aj ako konferenčná stolička do zasadacích miestností. S nosnosťou až 120 kg a základnými rozmermi 58 cm šírka, 57 cm hĺbka, 84 cm výška, 52 cm výška sedu a 43 cm hĺbka sedu, táto stolička spĺňa potreby väčšiny užívateľov.

Jedálenská stolička PIKA BK4 je nielen krásna, ale aj praktická a odolná, čo z nej robí ideálnu voľbu pre každý interiér.

Vzorkovník

Vzorník moření u jedálenské kreslo PIKA

  • Red červena  
  • Sil4  
  • YEL4  
  • Grn4  
  • Blue4  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Pri ceně objednávky nad 169Eur preprava po celej SR ZADARMO.

Dodacia lehota:RedSil4YEL4Grn4Blue4
----
Dodacia lehota: skladom do 5-6 týdnů

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Jedálenské kreslá