Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Kancelárska stolička KA-Y309

Celková výška:113/120 cm
Šírka:66 cm
Hĺbka sedadla52 cm
Výška sedáku:45/52 cm
Do hmotnosti:130 Kg
Otočná:ANO
Kolieska:ANO
Opierka hlavy:ANO
Podrúčky:ANO
Mechanika:základní
Materiál kríža:plast
Záručná doba:2 roky
Tovar je skladom > 5 ks

Kancelárska stolička KA-Y309 je luxusné kreslo, ktoré kombinuje moderný dizajn s vysokým komfortom a ergonómiou. Toto kreslo je vhodné ako pre kancelársku prácu, tak aj pre počítačové hranie. Tu sú niektoré z jeho hlavných vlastností:

Poťah a dizajn: Kreslo je potiahnuté čiernou látkou na sedáku, opierkach, bedrovej opierke a opierke hlavy. Vysoké operadlo je vyrobené z čiernej sieťoviny MESH, čo zaisťuje priedušnosť a pohodlie. Sedák má zvýšené okraje a výrazné prešívanie.

Pohodlie a ergonómia: Kreslo má ergonomický dizajn a je vybavené výškovo nastaviteľnou bedrovou opierkou a integrovanou zosilnenou opierkou hlavy, ktoré podporujú správne držanie chrbtice. Výplň sedadla a hlavovej opierky je z kvalitnej PU peny, čo zvyšuje pohodlie. Kreslo je vybavené permanent contact mechanizmom s plynulou aretáciou, čo umožňuje nastavenie polohy operadla a pohyb operadla.

Kríž a kolieska: Čierny plastový kríž má priemer 70 cm, čo zaisťuje stabilitu. Kolieska sú vhodné pre tvrdé podlahy a majú gumový obvod s priemerom 5 cm.

Nosnosť : Kreslo má nosnosť až 130 kg.

Toto kreslo je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú elegantné a pohodlné riešenie pre svoju kanceláriu alebo hernú stanicu. S vysokým komfortom a ergonómiou je vhodné na dlhé hodiny práce alebo hranie počítačových hier.

Vzorkovník

Vzorník moření u kancelárska stolička KA-Y309

  • Bk čierna  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Preprava u tohto tovaru je po celej SR ZADARMO.

Dodacia lehota:Bk
----
Dodacia lehota: skladom do 5-6 týdnů

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Kancelárske stoličky