Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Anatomický zdravotný vankúš Hugo happy

Výrobca Jelínek
Snímatelný potah:ANO
Pratelný potah:ANO
Materiál výplne:paměťová pěna
Zapínanie:se zipem
Záručná doba:2 roky
Dodáváme do:1-3 týdnů

Anatomicky tvarovaný vankúš Hugo Happy dokonale a citlivo podoprie krčnú chrbticu. Výmenou jadier možné meniť tvrdosť vankúše (výmenná jadrá sú súčasťou vankúša).

Vankúš zaisťuje rovnomerné rozloženie telesnej hmotnosti a citlivo podoprie Vašu krčnú chrbticu. Vďaka tomu sa vyhnete bolestivému doformování krčnej chrbtice.

Materiál lenivá pena termopur.

Poťah vankúša je ľahko snímateľný a prateľný.

Rozmery: 50x32 cm

Vzorkovník

Vzorník vzorník potahů u anatomický zdravotný vankúš Hugo happy

  • AloeVera Obsahuje výťažok známej rastliny Aloe Vera, ktorá sa vyznačuje svojimi hojivými účinkami na kožu (pomáha ju hojiť a regenerovať). Aróma rastliny zabraňuje vzniku zápachov, odstraňuje nepriaznivé mikroorganizmy a poskytuje tak ochranu proti baktériám a plesniam. Poťah sa vyznačuje vysokou absorpciou vlhkosti, je vhodný pre alergikov a možno prať pri teplote do 60 ° C.  
  • Hemp Poťah HEMP s obsahom KANABIS si rýchlo obľúbite. Vytvára priedušný povrch a má priaznivé účinky na pokožku. Látka s obsahom prírodných vlákien je prirodzene antibakteriálny. Doprajte si pohodlný spánok vďaka blahodarnému pôsobeniu na telo.  
  • Morrison Inovatívny poťah MORRISON sa skladá zo zmesi polyesteru, viskózy, modalu, kanabis a ľanu. Morrison je kvalitou, ktorá zodpovedá prírodným vláknam, extrémne jemné viskozite a praktickosti. Je tiež šetrná k životnému prostrediu.  
  • Synchronic Poťah SYNCHRONIC je kvalitou, ktorá zodpovedá extrémne jemné viskozite a praktickosti vďaka jej zloženiu. Vlákna poťahu sa skladajú zo zmesi lycry, polyesteru, polyvisconu dávajú tkanine jedinečný vzhľad.  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.

Dodacia lehota:AloeVeraHempMorrisonSynchronic
----
Dodacia lehota: skladom do 1-3 týdnů

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Zdravotné vankúše