Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Profilovaný matrac Airspring senior

Tuhost:Střední a Tvrdá
Pre zaťaženie:150 Kg
Snímateľný poťah:ANO
Zimní strana:NE
Letní strana:NE
Prateľný poťah:ANO
Výška matrace:25 cm
Zóny:7 zón
Záručná doba:2 roky
Dostupnost:už nie je v ponuke

Matrac s jedinečným zložením Airspring senior.

Jadro matraca je zhotovené z jedinečných penových pružín AIRSPRING zo značkovej peny ELIOCELL. Vďaka tomuto zloženiu je matrac exkluzívne vzdušná a tým tiež hygienická. Výborne sa prispôsobuje a detailne kopíruje celé telo.

Matrac má dve strany tuhosti. Metsä strana je tvorená roznášacia vrstvou z peny Nightfly a Greengel s príjemným chladivým efektom. Druhá tvrdšia strana je vyhotovená z antibakteriálnej peny SANITIZED.

Matrac disponuje 7-mi zónou, tzv. FYZIOSYSTÉMEM.

Pre ešte lepšiu vstávanie z lôžka a sadaní je matrac opatrená spevnenými boky za použitia tuhšie peny s vysokou objemovou hustotou, pričom komfort plochy lôžka je zachovaný.

Komfortná výška matraca 25 cm s vysokou nosnosťou 150 kg.

Matrac je ideálny uložiť na lamelový rošt.

Predĺžená doba záruky na 5 rokov.

Poťah LYOCELL je materiál, ktorého vlastnosti ho predurčujú na výrobu matrací.Kvalitní vlákno, robí túto látku zamatovo hebkou, dobre drží tvar a pôsobí luxusným dojmom. LYOCELL je prírodný produkt, ktorého základom je drevná celulóza. LYOCELL dobre absorbuje a odvádza vlhkosť, rýchlo odvetráva, čím zaisťuje vysokú hygienu matraca. Materiál je prirodzene antibakteriálny. Poťah bočnej strany matraca je tvorený kombináciou 3D textílie a lyocell, pre lepšie prevzdušnenie jej jadra. Poťah je odnímateľný a prateľný na 60 ° C.

Možno vyrobiť tiež atypický rozmer.



Vzorkovník

Vzorník potahů u profilovaný matrac Airspring senior

  • Lyocell 3D LYOCELL je materiál, ktorého vlastnosti ho predurčujú na výrobu matrací.Kvalitní vlákno, robí túto látku zamatovo hebkou, dobre drží tvar a pôsobí luxusným dojmom. LYOCELL je prírodný produkt, ktorého základom je drevná celulóza. LYOCELL dobre absorbuje a odvádza vlhkosť, rýchlo odvetráva, čím zaisťuje vysokú hygienu matraca. Materiál je prirodzene antibakteriálny. Poťah bočnej strany matraca je tvorený kombináciou 3D textílie a lyocell, pre lepšie prevzdušnenie jej jadra. Poťah je odnímateľný a prateľný na 60 ° C.  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Preprava u tohto tovaru je po celej SR ZADARMO.

Dodacia lehota:Lyocell 3D
200 x 80 x 25
200 x 90 x 25
200 x 100 x 25
200 x 120 x 25
200 x 140 x 25
200 x 160 x 25
200 x 180 x 25
Dodacia lehota: skladom do 1-2 týdnů

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Profilované matrace