Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Prikrývka Clivie spínací

Snímatelný potah:ANO
Pratelný potah:ANO
Pre alergikov:ANO
Materiál výplne:duté vlákno
Ročné obdobie:celoroční
Záručná doba:2 roky
Dodáváme do:1-2 týdnů

Spínací variant obľúbenej prikrývky Clivie, ktorá je vhodná na celoročné užívanie. Pomocou cvokov je možné mať samostatnú letnú prikrývku alebo celoročnú. Spojením dvoch prikrývok získate extra hrejivý variant.

Na výrobu prikrývky Clivie+ (čiže Clivie 95°C) sú používané značkové duté konjugované vlákna od firmy Wellman, Írsko. Vďaka tomu sú výrobky ľahké, vzdušné, nadýchané a majú veľmi dobré tepelnoizolačné vlastnosti, čím je dosiahnutý príjemný pocit tepla. V porovnaní s používanými prírodnými materiálmi, ako sú napríklad perie, ovčie rúno a pod. vytvára duté polyesterové vlákno prostredie nevhodné pre prachové roztoče a tým aj pre alergény spôsobujúce alergie.

Z týchto dôvodov sú výrobky radu Clivie+ obzvlášť vhodné pre osoby trpiace precitlivenosťou organizmu, tzv. alergikmi. Vysoká kvalita jednotlivých výrobkov je potvrdená radom atestov renomovaných skúšobní, vrátane atestu Medzinárodného spoločenstva pre výskum a testovanie ekologických textílií.

Svojím materiálovým zložením a finálnou úpravou umožňuje prať výrobky až do teploty 95 ° C , čím je zaručená úplná likvidácia roztočov a 100% hygiena lôžka. Sušenie je možné pri bežnej teplote do 60 °C. Vďaka týmto vlastnostiam sú súpravy predurčené na využitie nielen v domácnosti, ale aj vo verejnom sektore (hotely, nemocnice a pod.).

Povrch: 35% bavlna, 65% polyester.

Náplň: 100% polyesterové konjugované vlákno.

Tovar je dodávaný v luxusnej priehľadnej taške.

Odporúčame zaobstarať si aj vankúš z radu Clivie.


 CenaKusov 
Rozměr 240x220 cm (1060+2000g)189,00 €
Rozměr 200x135 cm (1000+540g)92,00 €
Rozměr 220x135 cm (1100+600g)101,00 €
Späť na prikrývky