Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Matrac zo studenej peny Helga

Výrobca Dřevočal
Tuhost:Střední a Tvrdá
Pre zaťaženie:130 Kg
Snímateľný poťah:ANO
Zimní strana:NE
Letní strana:NE
Prateľný poťah:ANO
Výška matrace:22 cm
Zóny:5 zón
Záručná doba:3 roky
Tovar je: skladom

Nový luxusný matrac Helga s Panterfoam penou.

Matrac Helga sa vyznačuje svojou výnimočnou dlhoživotnosťou a to vďaka novým vysoko kvalitným penám Pamterfoam a Cellflex.

Mäkšia strana matraca je tvorená penou Panterfoam. Ide o nový druh studenej peny, ktorá prináša najvyšší stupeň pohodlného spánku. Jej nadštandardná odolnosť je garantovaná vysokou hustotou peny 50 kg/m³. Bunková štruktúra zaisťuje vzdušnosť a suchú klímu matraca. Ďalším neodmysliteľnou prednosťou peny Panterfoam je, že predchádza preležaninám, tzv. dekubitom.

Panterfoam
                                                            Vďaka mramorovej kresbe spoznáte túto odolnú penu na prvý pohľad.
 

Pevné jadro matraca je tvorené vlnkovou penou Medifoam. Vlnky sa krásne prispôsobia ležiacemu telu.

Tvrdšia strana je tvorená penou Cellflex. Vďaka svojej otvorenej bunkovej stavbe je veľmi odolná a výborne reguluje vlhkosť a teplo matraca. Nehrozí teda žiadne nežiaduce zadržiavanie tepla a následné potenie. Jej hustota 40 kg/m³ zaručuje vysokú odolnosť a životnosť matraca. Pomocou ergonomických výrezov v oblasti ramien a bokov sa dokonale prispôsobia Vášmu telu.

Spolupráca Panterfoam peny a Cellflex peny je dokonalá a ťažko budete hľadať ideálnejší pár.

Cellflex



Výhody:

  •      partnerský matrac - dve tuhosti, 2 a 3
  •         zónovaný matrac - zaisťuje správnu polohu chrbtice
  •         ľahká údržba - prateľný a snímateľný poťah
  •         kvalitný český výrobok
  •         matrac je dodávaný voľne uložený, nie zrolovaný (nedochádza k deformácii)

Odporúčané uloženie:

  •         latkové rošty
  •         lamelové rošty
  •         ručne polohovateľné rošty

Rozmery:

195x80, 195x85, 200x80, 200x90, 200x140, 200x160, 200x180 cm

Je možné vyrobiť aj atypický rozmer.

Matrace sú vyrobené z certifikovaných materiálov. Využité lepidlá sú vyrábané na vodnej báze a tiež podliehajú certifikácii. Matrace sú teda bez zápachu a nutnosti vetrania pred ich využitím. Záleží nám na Vašom zdraví aj na životnom prostredí.

Certifikát lepidla na vodní bázi

Vzorkovník

Vzorník potahů u matrac zo studenej peny Helga

  • Úplet Úpletový potah s vysokou gramážou 250g/m2. Jeho povrch je hladší než u froté, s dutými vláknami uvnitř, které mají vyšší gramáž.  
  • AloeVera Značkový poťah s výťažkom z rastliny Aloe Vera. Má regeneračné účinky, pozitívny vplyv na pokožku lidksého tela a pôsobí antibakteriálne.  
  • Lyocell Materiál z čistého prírodného vlákna získaného z dreva. Má vysokú absorpčnú schopnosť a veľmi rýchle odparovanie. Poťah je prešitý trojzónovým spôsobom.  
  • Medicott Je antibakteriálny. Špeciálna zložka zabraňuje vzniku plesní a usadzovaniu roztočov. Pre väčší komfort je prešitý veľkou vrstvou dutého vlákna.  
  • SilverGuard Silverguard je jedinečná technológia, ktorá zaručuje trvalú sviežosť a hygienu počas spánku. Eliminuje baktérie spôsobujúce zápach a chráni pred ich usadzovaním. Ochrana je trvalá aj po častom praní a čistení. Pri kontakte s pokožkou zachováva jej prirodzenú rovnováhu. Tento poťah obsahuje prírodné viskózové vlákno, ktoré v spojení s moderným dizajnom dodáva textílii luxusný charakter. Zaručuje vám absolútnu čistotu a pohodlie. Silverguard? úprava: Využíva striebro ako jeden z najstarších a najznámejších spôsobov ochrany pred hubami a baktériami. Vďaka pôsobeniu strieborných iontov chráni textíliu pred mikroorganizmami a zabraňuje ich rozvoju prírodnou cestou. Silverguard? zaisťuje konštantný sviežosť a hygienu lôžka, vysokú odolnosť proti oderu a žmolkovaniu. Zloženie poťahu: 35% VISKÓZA, 2% POLYAMID, 63% POLYESTER.  
  • Levandule Veľmi príjemná luxusná látka, ktorá obsahuje výťažky levandule lekárskej. Levanduľa je obľúbená liečivá bylinka s charakteristickou vôňou. Je známa pre svoje protizápalové, antiseptické a repelentný účinky. Pomáha proti stresu, depresiám, znižuje krvný tlak a potláča rast baktérií. Jej upokojujúce účinky sú známe už z dávnych dôb. Pozitívne ovplyvňujú kvalitu spánku, pôsobí proti nespavosti a nervozite. Levanduľa pomáha zmierniť svalové napätie a podporiť prirodzenú regeneráciu organizmu. Jemná esencie z levandule je skvelým pomocníkom pre hlboký a kvalitný spánok. Poťah Levanduľa patrí medzi najkvalitnejšie a najobľúbenejšie poťahy na trhu a zaistí Vášmu lôžku maximálny komfort a hygienu. Zips po celom obvode. Prateľný na 60 ° C.  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Preprava u tohto tovaru je po celej SR ZADARMO.

Dodacia lehota:ÚpletAloeVeraLyocellMedicottSilverGuardLevandule
195 x 80 x 22
195 x 85 x 22
200 x 80 x 22
200 x 90 x 22
200 x 100 x 22
200 x 120 x 22
200 x 140 x 22
200 x 160 x 22
200 x 180 x 22
Dodacia lehota: skladom do 3 dnů

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Studená pena